Flyhjelp

Alle kundeanmeldelser

Flyhjelp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi

Kiwi Taxi

0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 Anmeldelser

Bilder er et ganske viktig aspekt av våre liv, og de finnes jo nesten overalt rundt oss. Det er ikke så dumt, og det er noe som ø...

Flyhjelp

De fleste av oss nyter en ferie til utlandet i ny og ne. Varme land, med vakre strender, gjør godt for både kropp og sjel. Flyturen er derimot noe de fleste av oss kunne være foruten. Trange seter, fremmede passasjerer, og flymat er noe vi holder ut med i håp om at vi får en uforglemmelig og deilig ferie når vi kommer frem. Men, det er ikke alltid ting går som planlagt. Flyturen var bestilt, men startet ikke etter avtalt tid. Med flere timers venting, romlende mager, og triste ansikter, håper vi at det til slutt blir verdt det - men ferien blir kortere for hvert minutt! Kanskje skal man på jobb neste dag, og kommer mye senere hjem enn planlagt. Kanskje har man ventet i dagesvis på å få fly igjen. Hva gjør man i slike situasjoner? Flyhjelp er et selskap som tilbyr nettopp dette - hjelp med å kreve refundering av forsinkede flyturer! Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders erfaringer med selskapet. 

Om Flyfjelp
Flyhjelp er et skandinavisk selskap som var stiftet i 2014, og har hovedkontor i København. Selskapet sammarbeider med Trygg for å hjelpe misfornøyde kunder å kreve kompensasjon og refusjon av flybilletter, og er statsautorisert til å innkreve dette. Selskapet hjelper tusenvis av passasjerer fra Norge, Danmark og Sverige med å få kompensasjon fra flyselskapene. Teamet deres består av skandinaviske eksperter innenfor flypassasjerers rettigheter, og har som ambisjon å levere førseklasses service. Flyhjelp ble nominert til EY Entrepeneur Of The Year, som feirer de beste vektskaperne i Danmark og resten av verden. 

Produkter og Tjenester hos Flyhjelp
Tjenester tilbudt av Flyhjelp inkluderer informasjon om rettigheter ved flyforsinkelse, fly kansellering, nektet boarding, mistet bagasje, mistet flyforbindelse, ekstrautgifter, i tillegg til informasjon i henhold til COVID-19 om rettigheter og hvordan saken din er påvirket. Flyhjelp har kundesenter og man kan finne kontaktinformasjon på deres nettside. Dessverre har de ingen informasjon om telefontider, eller åpningstider, annet enn at kundeservice er stengt i helgene. Flyhjelp påstår at deres tjenester er rask og enkel å starte, og de har en søkemotor der kunder kan fylle inn destinasjonen de ønsker kompensasjon eller refusjon fra. Flyhjelp påstår at de vinner 98% av sakene, og at det er helt risikofritt. Nettsiden deres er brukervennlig, oversiktlig og har mye informasjon om forskjellige rettigheter og krav.

Komplimenter, Klager og Tips til Flyhjelp
Det finnes ikke noe verre måte å starte ferien på enn å finne ut at flyturen din er forsinket, kansellert eller at flyselskapet har mistet bagasjen din! Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre i slike situasjoner. Flyhjelp tilbyr hjelp i dette området, men er de så pålitelige som de påstår? Har du erfaring med Flyhjelp? Opplevde du positive overraskelser eller uforutsette problemer? En liten tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe mange andre å finne den hjelpen de har vært på utkikk etter. Det er mange kunder som har blitt sviktet av flyselskapene, men som ikke vet hvilke rettigheter de har. Skriv en kort kundeanmeldelse om din erfaring med Flyhjelp her.