Datacamp

Alle kundeanmeldelser

Datacamp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Datacamp

Internett kan være veldig kompleks og vanskelig å forstå. Det kan også være både spennende og utfordrende. Dette er en av grunnene til at så mange ønsker å utvikle sine dataferdigheter. Dette kan være gunstig i flere sammenhenger, inkludert når det kommer til jobb og karriere. Vil du bygge på dine dataferdigheter på nett? Er du interessert i å bli med på dataopplæring designe for din bedrift? Ønsker du å lære online dataferdigheter i ditt eget tempo? Ønsker du å opparbeide deg en kompetanse innenfor data og maksinlæring som gjør at du er i stand til å navigere på egenhånd? Hvis svaret ditt var ja på noen av disse spørsmålene, kan det være at DataCamp er noe for deg. Men før du registrerer deg eller forplikter deg til noe, er det viktig at du vet om dette er et selskap du vet du kan stole på. Her på Norskeanmeldelser.no kan du lese ekte kundeanmeldelser fra folk som har erfaring med DataCamp. 

Om DataCamp
DataCamp bekrefter at de mener at alle fortjener tilgang til kvalitetsutdanning og utvikling av dataferdigheter for en sikrere fremtid. Plattformen insisterer på at som en del av deres oppdrag om å demokratisere dataferdigheter for alle, har de alltid gitt gratis, ubegrenset tilgang til DataCamp for klasserom for instruktører og deres elever.

DataCamp hevder å lære enkeltpersoner og bedrifter ferdighetene de trenger for å jobbe med data i den virkelige verden. DataCamp hevder at deres oppgave er å demokratisere dataferdigheter for alle og skryte av at selskaper og team i alle størrelser bruker DataCamp for å lukke hullene i dataferdigheter og ta bedre datadrevne beslutninger.

DataCamp understreket at de lever etter et sett med kjerneverdier designet for å sette dem på den beste veien for å oppnå sitt oppdrag om å demokratisere dataferdigheter for alle. Og disse kjerneverdiene er som følger – Mangfold i tanker, Sett teamet først, Gi ærlige tilbakemeldinger, Ta vare på DataCamp(ere), Ta eierskap, Oppsøk sannheten, Vær transparent, Ta datadrevne beslutninger, Fokuser på høy ROI og Bias til handling. DataCamp kan nås via e-post: support@datacamp.com, mediehenvendelser: media@datacamp.com, partnerskapsmuligheter: partnerships@datacamp.com og personvernhensyn: privacy@datacamp.com

Produkter og tjenester til DataCamp
DataCamp læringsmetodikk er som følger: Vurderinger, som består av tester der du kan finne ut hvor gode ferdigheter du har, samt spore din fremgang, læring, der du fullfører interaktive kurs for å bli bedre, øving, med raske daglige utfordinger, i tillegg til funksjonen Apply som går ut på å løse problemer i den virkelige verden. Klienter som ønsker å lære en ny teknologi kan velge mellom baner designet av eksperter – Python, SQL, Apache Spark, Spreadsheets og mer.

For kunder som ønsker å starte en ny karriere, kan de velge blant de tilgjengelige alternativene på DataCamp – Data Scientist, Programmer og mer. For de som ønsker å mestre spesifikke, hevder DataCamp å ha dem dekket også ved å tilby ferdigheter som SQL Fundamentals og Datavisualisering. DataCamp har en mobilapplikasjon som er tilgjengelig for nedlasting på Apple App Store og Google Play Store.

Erfaringer med Datacamp
Har du noen gang prøvd ut Datacamp? Hvordan var din opplevelse? Når begynte du å lære av dem? Hvordan har ferdighetene du lærte fra DataCamp påvirket virksomheten din? Ser du en betydelig fremgang siden du ble med i DataCamp? Hvor bevist er DataCamp læringsmetodikk? Vil du råde vennen din til å melde seg på skolen deres? Del læringsopplevelsen din om DataCamp. Del din erfaring, og hjelp andre finne ut om DataCamp er et selskap de kan stole på.