NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BigCommerce

  Vil du starte din egen nettbutikk og drive med ecommerce? Eller har du allerede en butikk som du vil styrke gjennom en ny nettside av god kvalitet som skal sørge for å få flere kunder? Da kan du henvende deg til spesialister og få av dem en profesjonell nettside. Det er flere som tilbyr denne tjenesten nå for tida. Hvordan kan man orientere seg hvem man skal lite på? Glem ikke at vedkommende må hjelpe deg til å ha bedre inntekter i framtida. BigCommerce kan hjelpe deg til å lage din egen nettbutikk. Men hvordan kan du være sikker på om du kan stole på dem? Du kan lese andre reelle kunders reviews om tjenestene deres, og få bedre innsikt i hvor gode nettsider de lager, samt hva er pris-kvalitet forholdet på produktene deres.

  Hva er BigCommerce?

  BigCommerce er et selskap som driver med SaaS (Software as a service/programvare som en tjeneste). De lager ecommerce plattformer, dvs. plattformer som støtter nettbutikker og sider som driver med netthandel. Selskapet ble lansert i 2009 i Austin, Texas og har flere enn 600 medarbeidere. De tilbyr tjenestene sine rundt om i verden og hevder å være en av de beste på markedet.

  Lager du digitale tjenester på nett?

  Produkter og servicer i BigCommerce

  BigCommerce tilbyr ulike slags abonnement. Du kan velge mellom Standard Plan, Plus Plan og Pro Plan, alt etter dine målsettinger og budsjett. Med Standard betaler du 29,95 USD/måned og får en velutseende nettside som skal tiltrekke dine potensielle kunder. Med Plus Plan betaler du 79,95 USD/måned og får garantert øking i salget takket være deres marketing tools. Med Pro Plan betaler du 299,95 USD/måned og profiterer med ekstragod produkt search. Uansett hvilken plan du skal velge, har du en gratis periode på 3 måneder som du utnytter i begynnelsen i form av free trail. Tiden er nok for å orientere seg om du liker tjenesten deres eller om du helst vil skifte til en annen plan. Du kan selvfølgelig melde deg av mens gratis perioden varer, og da skal du ikke betale noenting. En av fordelene med BigCommerce er at du kan selge produktene dine på ulike kanaler og plattformer (som Facebook, Amazon, eBay, Instagram etc) direkte fra din BigCommerce Control Panel. De garanterer også å sørge for din cyber sikkerhet på nett. Noen av merkene som selger mer takket være BigCommerce, er tmbr, Camelbak, Ben and Jerry's, SkullCandy og Dear Brightly.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har brukt BigCommerce sine tjenster kan du gjerne dele din erfaring med andre. Skriv en review og hjelp andre til å orientere seg om de vil stole på BigCommerce for å skape sin første nettbutikk. Du kan fortelle om alt fra prisen, kvaliteten, resultatene som du hadde, til om de virkelig tilbyr cyber sikkerhet. Del din mening om pris-kvalitet forholdet. Er du fornøyd? Har butikken din utviklet seg siden du bruker tjenestene deres? Du kan dele både postiv og negativ erfaring.

  BigCommerce
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om BigCommerce

  Din rangering

  FAQ

  Er BigCommerce et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BigCommerce. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BigCommerce?

  BigCommerce opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BigCommerce . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!