NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 99designs

  Hvis du vil at nettstedet ditt skal se bra ut, må du vurdere flere faktorer. Det bør for eksempel se profesjonelt ut, være trendy, og passe med bedriftens estetikk. Det kan kanskje være en god idè å ansette en profesjonell grafisk designer til jobben. En designer har de rette ferdighetene for å gi det ultimate utseendet til nettstedet ditt. Imidlertid er det mange frilansere og nettsteder som tilbyr slike tjenester. For nye bedriftseiere kan det være vanskelig å velge den rette. Ved å lese anmeldelser på nettet kan du identifisere de beste. 99designs er et velkjent navn innen grafisk design. Men kan den tilby deg det du vil? Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser for å vite andre folk sine erfaringer og tilbakemeldinger om selskapet, sånn at du vet om det er det riktige selskapet for deg.

  Om 99designs
  99designs er et privateid australsk selskap. Det ble grunnlagt i 2008, og hovedkvarteret ligger i Richmond, Australia. Det tilbyr online grafiske designtjenester for logoer, merkevarebygging, nettsteder, osv. Målet med 99designs er å bringe kreativiteten ut av mennesker. Til dette formålet arrangerer de design konkurranser på sine nettsteder. Denne metoden hjelper dem med å identifisere den bestedesigneren for en bedrift. Selskapet har jobbet for en rekke store selskaper, bedrifter og merker. Nettstedet gir også muligheter for frilansere til å vise sine ferdigheter og lage en sterk portefølje ved å delta i konkurranser.

  Produkter og Tjenester av 99designs
  På overflaten handler 99designs om å tilby designtjenester, men det er imidlertid mye mer som skal til enn det. Hvis du vil ha et design, er det mange måter å få jobben utført på. Den enkle måten er å ansette en ekspertdesigner fra plattformen. Siden det er så mange designere på nettstedet, kan du enkelt finne en som passer dine behov. Du kan få flere tjenester som logodesign, merkevare design, webside design, t-skjorte design, bokomslag design og visittkort. En annen måte er å sette opp en konkurranse. På denne måten kan du oppdage nye og talentfulle grafiske designere. For å gjøre dette må du sette en pris og gi alle nødvendige beskrivelser for designet.

  Dette fører til at flere designere konkurrere om å få jobbe med prosjektet ditt. Da får du flere design i fra forskjellige designere, også velger du den du vil jobbe med. Velger man å lage en konkurranse så har man en 100% pengene-tilbake-garanti. En annen god ting med konkurransen er at du får nye og kreative ideer når forskjellige designere jobber individuelt. 99designs tilbyr også å fortsette å jobbe med deg. Når du er ferdig med designet, kan du samarbeide om det neste prosjektet. Når det gjelder prisingen, er det flere alternativer. Du kan velge mellom prisplaner for bronse, sølv, gull og platina. Hvis du har spørsmål og problemer med 99designs, så kan du kontakte selskapet ved å sende inn en forespørsel om hjelp på nettstedet, eller ringe 1 800 513 1678.

  Komplimenter, klager og tips for 99designs
  Har du ansatt en designer fra 99designs, eller satt opp en konkurranse? Hvis du har det, vil tilbakemeldingen din være veldig viktig for både kunder og selskapet. Nevn hva du likte, samt hva som kunne vært bedre, hvordan kundeservicen var, osv. Skriver du en kundeanmeldelse så er det til stor hjelp for andre kunder som trenger designere. Det er også viktig at 99designs leser dine erfaringer og tilbakemeldinger, sånn at de kan forbedre sine tjenester.

  99designs
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om 99designs

  Din rangering

  FAQ

  Er 99designs et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 99designs. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 99designs?

  99designs opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 99designs . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!