Ashley Madison

Alle kundeanmeldelser

Ashley Madison

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anonym
Jeg har alltid hatt en litt nedlatende holdning til sider som dette, men det var faktisk helt fantastisk. Det var utrolig lett å møte mennesker med samme tanker og holdninger som deg selv, og fordi...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastisk for en ny opplevelse

  Jeg har alltid hatt en litt nedlatende holdning til sider som dette, men det var faktisk helt fantastisk. Det var utrolig lett å møte mennesker med samme tanker og holdninger som deg selv, og fordi Ashley Madison er en av de største datingtjenestene på nett, så er det veldig mange som bruker det. Det gjør at alle dine fantasier og ønsker kan bli oppfylt, noe jeg trygt kan si at jeg var fornøyd med. Det gjør at jeg får lyst til å bruke siden igjen, og kanskje få meg noen nye opplevelser og erfaringer i livet!
  De holder det de lover, det kan man trygt si!

  hs=2cd6bd7402514913125b9140a4b2845a<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Academic Singles

Academic Singles

0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Qupid

Qupid

0 Anmeldelser

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

Ashley Madison

Om det er noe som er fristende i et ekteskap så er det å ha en hemmelig affære, og i flere år nå så har Ashley Madison hjulpet folk med det. Men hva er Ashley Madison egentlig, og hva er det de tilbyr?

Om Ashley Madison
Sannsynligvis har du sett reklamene til Ashley Madison, med deres slagord "Life is short, have an affair". Det er ganske direkte markedsføring, men det går også inn rett i kjernen på hva de tilbyr. Ashley Madison ble startet i 2002 av Darren Morgenstern. Om du lurer på hvor han fikk navnet fra, så er det rett og slett at han kombinerte to av de mest populære jentenavnene i USA på den tiden. Om du tror at en slik side, som bruker ekte navn og bilder av menneskene som registrerer seg, ikke kommer til å lykkes så tror du feil. Per 2019 så er det over 60 millioner registrerte brukere av siden, noe som tilsier at dette er et marked med veldig mye potensial. Hvorvidt det bør bli utnyttet, med tanke på at det "angriper" ekteskapet er en annen diskusjon. Fordi det er spesifikt rettet mot folk som allerede er i et forhold, og det er alltid fristende for mennesker som er i forhold å fylle hverdagen med et eventyr.

Hva du får hos Ashley Madison
Som sagt, så er det en mulighet til å gjøre noe utenfor ekteskapet som Ashley Madison tilbyr. Og alt skal være diskret, hemmelig og lidenskapelig. Det er i hvert fall slik det reklameres hos de. Ikke at det var sånn i 2015, da de ble hacket og all kundedata ble stjålet. Noe som førte til at alle kundene ble truet til å betale hackerne, for at deres informasjon ikke skulle bli sluppet. Det er ikke akkurat det beste som kan skje en nettside, og definitivt ikke en som driver med det Ashley Madison gjør. Som du kan innbille deg så var dette noe som førte til store problemer for menneskene fanget opp i det, både med partneren sin, men også som følge av stresset de ble påført av dette. 

Men måten Ashley Madison fungerer i praksis er at du må betale for å komme i kontakt med den andre personen. Etter at du har gjort det, for at samtalen skal starte, så er resten av samtalen gratis. Men om du vil ha andre fordeler som siden tilbyr så må du betale for de, blant annet gaver og bedre tilgang.

Kundebehandlingen
Som du kan innbille deg så ble Ashley Madison rammet hardt av datahackingen, spesielt fordi hele poenget med en slik side er hemmeligholdet, noe som en ikke lenger kan stole på med det. I tillegg så viste det seg at at til tross for at selskapet sa at om du velger å slette din konto permanent, for 19 dollar, så blir all informasjon av deg fjernet. Datahackingen viste at det ikke var tilfellet, og at slettede kontoer kunne bli hentet opp igjen. Siden tar ellers de driver med seriøst, og forsøker å løse problemer som kundene kan ha, både med siden, men også med andre brukere. 

Dine erfaringer
Har du erfaringer med Ashley Madison? Vi vil gjerne høre de!


Reklame for Ashley Madison