NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ashley Madison

  Om det er noe som er fristende i et ekteskap så er det å ha en hemmelig affære, og i flere år nå så har Ashley Madison hjulpet folk med det. Men hva er Ashley Madison egentlig, og hva er det de tilbyr?

  Om Ashley Madison

  Sannsynligvis har du sett reklamene til Ashley Madison, med deres slagord "Life is short, have an affair". Det er ganske direkte markedsføring, men det går også inn rett i kjernen på hva de tilbyr. Ashley Madison ble startet i 2002 av Darren Morgenstern. Om du lurer på hvor han fikk navnet fra, så er det rett og slett at han kombinerte to av de mest populære jentenavnene i USA på den tiden. Om du tror at en slik side, som bruker ekte navn og bilder av menneskene som registrerer seg, ikke kommer til å lykkes så tror du feil. Per 2019 så er det over 60 millioner registrerte brukere av siden, noe som tilsier at dette er et marked med veldig mye potensial. Hvorvidt det bør bli utnyttet, med tanke på at det "angriper" ekteskapet er en annen diskusjon. Fordi det er spesifikt rettet mot folk som allerede er i et forhold, og det er alltid fristende for mennesker som er i forhold å fylle hverdagen med et eventyr.

  Hva du får hos Ashley Madison

  Som sagt, så er det en mulighet til å gjøre noe utenfor ekteskapet som Ashley Madison tilbyr. Og alt skal være diskret, hemmelig og lidenskapelig. Det er i hvert fall slik det reklameres hos de. Ikke at det var sånn i 2015, da de ble hacket og all kundedata ble stjålet. Noe som førte til at alle kundene ble truet til å betale hackerne, for at deres informasjon ikke skulle bli sluppet. Det er ikke akkurat det beste som kan skje en nettside, og definitivt ikke en som driver med det Ashley Madison gjør. Som du kan innbille deg så var dette noe som førte til store problemer for menneskene fanget opp i det, både med partneren sin, men også som følge av stresset de ble påført av dette.

  Men måten Ashley Madison fungerer i praksis er at du må betale for å komme i kontakt med den andre personen. Etter at du har gjort det, for at samtalen skal starte, så er resten av samtalen gratis. Men om du vil ha andre fordeler som siden tilbyr så må du betale for de, blant annet gaver og bedre tilgang.

  Kundebehandlingen

  Som du kan innbille deg så ble Ashley Madison rammet hardt av datahackingen, spesielt fordi hele poenget med en slik side er hemmeligholdet, noe som en ikke lenger kan stole på med det. I tillegg så viste det seg at at til tross for at selskapet sa at om du velger å slette din konto permanent, for 19 dollar, så blir all informasjon av deg fjernet. Datahackingen viste at det ikke var tilfellet, og at slettede kontoer kunne bli hentet opp igjen. Siden tar ellers de driver med seriøst, og forsøker å løse problemer som kundene kan ha, både med siden, men også med andre brukere.

  Dine erfaringer

  Har du erfaringer med Ashley Madison? Vi vil gjerne høre de!


  Reklame for Ashley Madison

  Ashley Madison
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ashley Madison

  Din rangering

  FAQ

  Er Ashley Madison et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ashley Madison. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ashley Madison?

  Ashley Madison opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Dating Nettsider, Ekteskap, Utroskap og Erotikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ashley Madison . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!