Urbanears

Alle kundeanmeldelser

Urbanears

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Urbanears

Om du er ute etter trådløse hodetelefoner, har du mye å velge mellom. På markedet er det nå fullt av trådløse ørepropper og øretelefoner, noen med nakkebåndskabler som kobles sammen med knoppene, og andre kjent som ekte trådløse ørepropper, der ørepluggene er helt løsnet fra hverandre. Trådløse hodetelefoner har kommet langt det siste tiåret. Den trådløse revolusjonen betyr stadig bedre batterier som varer lengre og har bedre lydytelse. Dette er gode nyheter for de av oss som verdsetter både kvalitetslyd og bekvemmeligheten av uten ledninger. Men den beste nyheten? Den innovasjonen ser bare ut til å fortsette på en oppovergående bane, med trådløs teknologi og lydforbedrende maskinvare og programvare langt fra stillestående. Det kan være vanskelig å finne ut hva som er rett for akkuratt deg, og ikke minst hva slags merke du burde gå etter. Et av disse merkene er Urbanears.

Om Urbanears
Urbanears er en innovatør innen lydindustrien. Fokuset til merket er på teknologi som lar brukere nyte musikk slik den skal høres ut, uten å la det gå utover stil eller design. Designet til alle Urbanears hodetelefoner og høyttalere gjenspeiler skandinavisk innflytelse. Hver Urbanears-høyttaler eller sett med Urbanears-ørepropper er designet og konstruert i Stockholm, og reflekterer kulturen i hjembyen. Resultatet er hodetelefoner som ser like vakre ut som de høres ut.

Siden selskapets lansering i 2009 har Urbanears jobbet mot å bygge en mer oppslukende lytteopplevelse for kundene. For dem betyr dette betyr å skape en balanse mellom uanstrengt stil og teknologi som skal fungere optimalt til en hver tid. 

Urbanears er et skandinavisk merke som lager og distribuerer stilig og funksjonell elektronikk til land over hele verden. Merkets produkter har blitt omtalt i bemerkelsesverdige medier som CNET, The Absolute Sounds, Fame Magazine og Baller Status.

Urbanears har som mål å levere overlegen lyd samt krystallklare samtaler og flere timers total spilletid. De arbeider med å utvikle en ny generasjon av ekte trådløse hodetelefoner som omdefinerer betydningen av frihet. Produktene skal være ntuitive å bruke, i tillegg til at de tillater enkel navigering av lyspor eller musikk og samtaler ved hjelp av enten berørings- eller talekommandoer og pauser automatisk når de fjernes. Ved å kombinere stil med substans, kommer Urbanears i flere forskjellige krombinasjoner som du kan få i trendy farger med en stilig finish. Støyfiltrerende doble mikrofoner er også inkludert i flere av versjonene for økt kvalitet. På denne måten jobber merket med å optimalisere bruken av produktene.

Erfaringer med Urbanears
Har du noen gang prøvd Urbanears? Hvordan var din opplevelse av merket? Del gjerne erfaringen din ved å gi en tilbakemelding her for å hjelpe andre i samme situasjon. Var det enkelt å finne et passende proudukt til dine behov? Føler du at det var trygt å bruke å handle fra dette merket? Gikk betalingen riktig for seg? Hvordam var kundeservicen? Du er velkommen til å skrive en anmeldelse om og dermed gi andre en pekepinn på hva dette merket har å tilby.

Hva synes andre brukere om dette merket? Levde det opp til forventningene? Les kundeanmeldelsener her for å bli klokere om på om Urbanears er det du har lett etter. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.