Ultimate Ears

Alle kundeanmeldelser

Ultimate Ears

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Ultimate Ears

Glad i musikk? Det er det jo nesten alle som er. Musikk er ett av de mest underlige og gamle fenomen som de fleste av oss aldri kunne leve uten. Musikk har en plass i en hel rekke situasjoner, og hjelper oss gjennom mye. Øver du til ek kjedelig eksamen er det stor sannsynlighet for at man lytter til musikk. Fra bryllup til begravelse, eksamenslesing til fest, turen til skolen og pendling. Musikk brukes til mye. Det er helt sikkert at en fest ikke hadde vært noe særlig fest om det ikke var musikk. Det vil også si at musikken bør være god, og passe inn med det du og dine andre venner liker å lytte til. En ting som kan gjøre stor forskjell, og er rimelig kjipt, er om man har musikk, men ikke har en god høytaler. Høytalere gjør en stor forskjell når det kommer til musikk. Har man dårlige høytalere er det en hel stil man ikke kan lytte til siden man rett og slett går glipp av halve musikken. Ultimate Ears er en av dagens leverandører av musikk høytalere. Lær mer ved å lese videre. 

Om Ultimate Ears
Ultimate Ears er produsent og leverandør av elektronikk som øreplugger, samt trådløse øreplugger og høytalere. Selskapet startet i 1995 med lansering av deres øreplugger. Tyve år senere utviklet de verdens første bærbare høytaler med 360 graders lyd på tross av sin størrelse. Det finnes ellers ingen informasjon på nettsiden om hvem som eier og driver selskapet. 

Produkter og Tjenester hos Ultimate Ears
Ultimate Ears har et utvalg av øreplugger og høytalere i forskjellige design, stiler, funksjoner, teknologi og farger. Høytalerne består av Hyperboom, Megaboom 3, Boom 3, myBoom 3, og Wonderboom 2. Hyperboom er deres største høytaler og koster 359GBP, tilbyr ekstrem bass lyd og adaptive EQ. Megaboom 3 koster mellom 169,99 og 199,99GBP, og er en super sterk høytaler med 360 graders lyd, dundrende bass, one-touch kontroll, og mer. Boom 3 er den ultimate bærbare høytaler med sterk, balansert 360 graders lyd, dyp bass, one-touch kontroll og mer. Wonderboom 3 er en ultra-bærbar Bluetooth høytaler med en overraskende større lyd som er skarp og god bass, samt utendørs-forsterker. Megaboom er en vanntett bærbar høytaler med 20-timers kapasitet, og med 100 tommer lang forbindelse. Boom 2 er en vanntett høytaler som gir høy lyd til og med når den er dekket i vann. Wonderboom er en super-bærbar Bluetooth høytaler med stor lyd. Ultimate Ears har også et utvalg av øreplugger og tilbehør. De har en veldig moderne og brukervennlig nettside, men har stor mangel på sin nettbutikk om frakt, retur, kostnader og eventuelle avgifter. 

Komplimenter, Klager og Tips til Ultimate Ears
Ultimate Ears har et utvalg av trådløse og bærbare høytalere. Om du har erfaring med selskapet eller produktene tidligere setter vi stor pris på om du kan gi oss din tilbakemelding. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse med din oppfattning av produktenes kvalitet, utvalg, priser, kundeservice, eller eventuelt andre ting du mener er viktige å vite før man kjøper varer fra selskapet.