NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Storytel

  I denne travle og hektiske verdenen vi lever i dag, føler vi at bøker er mer og mer viktige. Om vi kunne lest en bok innimellom, i stedet for å se på den seneste virale videoen, så kunne vi kanskje som samfunn fortsatt fremskrittene våre. Men vi har ikke tid til det, så da er det bra at noen kan lese de, så vi kan høre på. Storytel er en abonnementstjeneste for lydbøker og E-bøker, ganske enkelt og greit. Så får vi se om det er noe å bruke penger på.

  Om Storytel

  Storytel er enkelt forklart en abonnementstjeneste, som vi nevnte ovenfor, og den er svensk, men har også kontor i Norge. Hvorvidt det er viktig eller ei kommer an på, men det er kanskje en ekstra betryggende faktor, i at de har sitt kontor i Oslo, i motsetning til et sted tusenvis av kilometer unna. Sånn sett blir deres kundetjeneste enklere å nå, og eventuelle problem blir løst raskere, også på grunn av den norske loven. De har også en app som du gjør at du kan bruke Storytel på telefonen, og du kan kontakte de via sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Da kan du følge de for å holde deg oppdatert på nyheter, og bøker som blir lagt ut.

  Hvordan Storytel fungerer

  Det du gjør er at du abonnerer, uten bindingstid, hos Storytel. Du kan velge abonnement som bare er for deg, eller en for hele familien. Avhengig på hva du velger, så varierer også prisen så klart, men også fordelene. Jo mer du betaler, desto flere kontoer har du tilgjengelig, så flere kan bruke et abonnement. Akkurat det er litt behovsbasert, for om du er student, som et eksempel, så er det jo enkelt å vite hva man trenger. Du får ti tusen-talls bøker tilgjengelig, og på den norske siden har du engelsk, norsk og svensk språ du kan velge mellom. Her snakker vi om alle slags mulige bøker, fra Ringenes Herre, til moderne klassikere skrevet av Jo Nesbø. Det er noe for alle der, og det er ikke bare skjønnlitteratur du kan høre på heller. Du har kategorier som fakta, økonomi, historie og til og med erotisk. Så det at du kan velge og vrake er en stor bonus sånn sett.

  Erfaringer med Storytel

  Det er ikke så rart Storytel har suksess, mye fordi det er en ganske spesifikk tjeneste. Det er bare folk som liker bøker som kommer til å abonnere der, slik at sjansen for å få misfornøyde kunder er mindre enn ved andre tjenester. Det er snakk om en hobby, mer eller mindre, så folk vet hva de betaler for, og om de kommer til å like det eller ei.

  Men om du har abonnert hos Storytel så skriv gjerne inn dine tanker. Var avlesningen av boken god? Var utvalget av bøker bra nok, og synes du prisen korrelerer godt med kvaliteten? Alt dette og mer til er vi interesserte i, så ikke nøl med å skrive til oss.


  Hvordan Storytel fungerer

  Storytel
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Storytel

  Din rangering

  FAQ

  Er Storytel et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Storytel. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Storytel?

  Storytel opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Storytel . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!