NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skip Hop

  Tiden har endelig kommet for et nytt barn, og det er masse å gjøre. Massevis med klær må kjøpes inn, utstyr, barnevogn og alt sammen må handles før den lille kommer. Det er mye ansvar og mye stress. Man tenker på om man har kjøpt riktig kvalitet og om de ter bra nok eller ei. Men det er måter å unngå alt det der på. Man kan enkelt og greit gjøre handelen hos Skip Hop, et merke som har alt du trenger for barnet ditt, sånn at både du og den lille har det bra mens det vokser opp. Skip Hop er et internasjonalt kjent merke, og om du ikke kjenner til det så anbefaler vi at du leser videre. Da får du all info du trenger, og sannsynligvis lysten til å kjøpe noe fra dem. Les videre her for vår kundeanmeldelse!

  Hva du bør vite om Skip Hop

  Skip Hop er del av et større selskap med navn Carter's, et amerikansk selskap med flere milliarder dollar i omsetning. Selve Skip Hop ble etablert i New York, men ble kjøpt opp i 2017, og selger i dag produkter for barn over hele verden. Selv kan du velge om du vil kjøpe direkte fra nettbutikken deres, eller blant de mange butikkene i Norge som selger produktene deres. Uansett så får du den gode kvaliteten du behøver, så det er ikke noe du behøver å bekymre deg for mye. Dette er et merke med utmerket tilbakemelding fra deres kunder, og all erfaring tilsier at du kan stole på den når du handler der. Og akkurat det er vel utrolig viktig med tanke på at det er produkter du kjøper for ditt barn, eller hva? Og et selskaps gode rykte er sånn sett verdt veldig mye, og det er verdt å betale litt ekstra for et produkt fra et selskap som Skip Hop, etter vår beskjede mening i det minste.

  Hva du kan kjøpe

  Når det kommer til hva ditt barn faktisk behøver i hverdagen, uansett om det er til barnehage eller skole, så er det ingen overdrivelse å si at de har alt du behøver. Alt fra sekker, produkter til spisetid, badetid, til soving og for leking får du dekket hos Skip Hop. Interessant nok er det eneste du ikke kan kjøpe barneklær, men det er ikke usannsynlig at de begynner å lage også det etterhvert. Det som også er interessant er at produktene de lager er utrolig fine og holdbare. Det er ikke noe problem å la dem gå fra barn til barn om du vil det, og de vil være moteriktige uansett hvilken generasjon det er snakk om. Er det sånn at du må gå til innkjøp for barn, eller om du er ute etter en gave til en nevø eller niese, så kan det Skip Hop selger være midt i blinken.

  Om du har handlet, eller har erfaring med produkter fra Skip Hop, så skriv gjerne til oss via kontaktskjemaet under. Det hjelper både oss og andre lesere her!

  Skip Hop
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Skip Hop

  Din rangering

  FAQ

  Er Skip Hop et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skip Hop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skip Hop?

  Skip Hop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skip Hop . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!