RADIAN

Alle kundeanmeldelser

RADIAN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

RADIAN

På leting etter moderne smykker? Vi lever i en tid der smykker og klær er mer tilgjengelig og billige en noen gang. Hva enn du ser etter finnes det noen som produserer og leverer akkurat det. Trender kommer og går, men vi lever i en moderne tid. Dette er spesielt synlig i arkitektur, mens andre områder henger litt etter. Det er for eksempel også mye moderne mote på catwalken, men hverdagsklær har ikke forvandlet seg så veldig mye de siste tiårene. På mange måter har mote for dagen gått tilbake i tid, med en følelse av nostalgi. Men det skal være helt sikkert at det er lite som sammenligner seg med sjokk-opplevelsen man får fra publikum når det gjelder postmoderne varer. Radian Design er en smykkeleverandør av det moderne. Lær mer ved å lese under. 

Om Radian Design
Radian Design var opprettet i 2012 der de begynte med din prisvinnende smykkekolleksjon Soltaire. Selskapet har som mål å tilby 3D-printet høy-kvalitets smykker og moderne design til andre. Alle smykkene på nettbutikken deres er designet i Berlin og produsert i EU med fokus på bærekraftig praksis. Radian Design har fått oppmerksomhet fra London Science Museum, Leopold museum i Vienna, og Musee des arts decoratifs i Paris. Smykkene kan også finnes i internasjonale butikker (boutiques), konseptbutikker og museum butikker. 

Produkter og Tjenester hos Radian Design
Radian Design smykker er designet av forskjellige aspekter av design, med influens fra arkitektur er alle kolleksjonene bygget på sterke konsepter med geometriske og abstrakte former. 3D printing gir en helt ny verden av muligheter med form og utseende med bruk av innovative materialer og gjør det mulig å lage unike kunstneriske smykker. Smykker man finner hos Radian Design er ringer, øreringer, armbånd, og halskjeder. De har mange interessante design, men har et relativt lite utvalg av produkter. De har derimot et stort utvalg av farger samt svart, sølv, gull og rosegull. Man kan finne gullbelagt, sølvbelagt, og solid gull, sølv og rosegull produkter. Prisene starter fra EURO 29 til den dyreste varen som koster 1 490 EURO og er ring av solid gull. Radian Design selger også såpeskåler av moderne design til EURO 15,90. 

Radian Design har en oversiktelig og brukervennlig nettside. Levering i Tyskland koster EURO 1,90 til 4,90, med gratis frakt på bestillinger over EURO 50, og tar 2 til 4 dager. Frakt innen EU koster EURO 3,90 til 9,90, med gratis frakt over EURO 50 og tar mellom 2 og 8 dager. Levering til andre land koster mellom 4,90 og 9,90 EURO med gratis levering over 50 EURO, og tar mellom 5 og 14 dager. De tilbyr også ekspresslevering om dette er ønsket, og tilbyr det beste alternativer for deg. Radian Design tilbyr 30 dager retur eller bytte. Kunder må selv betale returkostnader. 

Komplimenter, Klager og Tips til Radian Design
Interessert i moderne smykker? Radian Design er kanskje det du har lett etter. Om du allerede har erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du kan skrive en kort tilbakemelding om den. Hvordan var din opplevelse? Din kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell for andre.