Musclepain

Alle kundeanmeldelser

Musclepain

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Musclepain

Før du går til kjøp av et nytt produkt eller ønsker å finne ut om et merke du aldri har prøvd før, så kan det være lurt å lese anmeldelser fra kunder som allerede har prøvd produktet. Du kan helt gratis få vite om erfaringer både med produkter og kundeservice hos bedriftene.

Om Musclepain
Musclepain er et helt nytt selskap som ble etablert i 2020. Bakmannen Niclas fikk ideen til selskapet på grunn av at han selv lenge hadde slitt med muskel- og leddsmerter. Mange som sliter med muskel og leddsmerter får hjelp av kosttilskudd. Niclas savnet en måte han raskt kunne komme seg til hektene. Og slik kom han over det som kalles for massasjepistoler, også kalt for ”massage gun” noen steder.

Opprinnelig solgte Musclepain til danske kunder, men nå selger selskapet seg også inn på det norske markedet.

Massasjepistoler er det nyeste innen massasje, og hjelper blant annet mot slitne muskler. I tillegg reduseres melkesyre i musklene. Det er et populært produkt hos idrettsutøvere og profesjonelle fysioterapeuter. Utøvere fra kvinnelandslaget i håndball er også brukere av nettopp denne massasjepistolen.

En massasjepistol kan hjelpe mot mange plager, som blant annet muskelsmerter og oppmyking av arrvev. I tillegg kan massasjepistolen øke blodsirkulasjonen eller du kan bruke den for å varme opp og aktivere musklene dine før trening. Etter trening kan massasjepistolen benyttes til restitusjon og for å slappe av i musklene. Du trenger heller ikke ha muskelplager for å ha glede av massasjepistolen, helt enkelt kan den også brukes til avslappende massasje.

Kvalitet og garanti
Massasjepistolen som Musclepain selger har gått gjennom mange tester og innehar alle nødvendige CE sertifikater. Derfor kan kundene være trygge på at de kjøper et kvalitetsprodukt. Det er mange massasjepistoler av dårlig kvalitet som selges på markedet og som ikke har gjennomgått kvalitetstester. Noen av disse varer ikke lenger enn noen få gangers bruk. Musclepain gir 2 års garanti mot produksjonsfeil. Dersom du må returnere din massasjepistol på grunn av produksjonsfeil vil Musclepain dekke rimeligste returmåte.

Massasjepistolen fra Musclepain har blitt kåret som Best i Test hos Forbrukerliv.no og blitt kåret til Beste Budsjettvalg fra getfitness.no. I testene får massasjepistolen skryt for å være robust og at 6 massasjehoder og 10 hastighetsnivåer medvirker til at massasjepistolen blir fleksibel og kan stilles inn alt etter personlige ønsker og behov. Batteritiden er på 5 timer og produktet veier ikke mer enn 800 gram, dermed blir det ikke tungt å holde i hånden over en lengre periode.

I pakken som Musclepain selger får du selve massasjepistolen, bruksanvisning, lader og en reisepose.

Bestilling og frakt
Alle bestillinger som kommer inn før klokken 15 på ukedager sendes ut samme dag. Deretter er det avhengig av hvor i landet du bor hvor lang tid det går før du får produktet hjem til deg. Avgifter er inkludert i prisen, og fraktpris avhenger av hvor man skal ha pakken sendt. Kunder har muligheten til å betale med PayPal dersom de ønsker. Dersom man bestiller 2 pakker får man 15 % rabatt og dersom man bestiller 3 pakker får man 25 % rabatt.