NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Musclepain

  Før du går til kjøp av et nytt produkt eller ønsker å finne ut om et merke du aldri har prøvd før, så kan det være lurt å lese anmeldelser fra kunder som allerede har prøvd produktet. Du kan helt gratis få vite om erfaringer både med produkter og kundeservice hos bedriftene.

  Om Musclepain
  Musclepain er et helt nytt selskap som ble etablert i 2020. Bakmannen Niclas fikk ideen til selskapet på grunn av at han selv lenge hadde slitt med muskel- og leddsmerter. Mange som sliter med muskel og leddsmerter får hjelp av kosttilskudd. Niclas savnet en måte han raskt kunne komme seg til hektene. Og slik kom han over det som kalles for massasjepistoler, også kalt for ”massage gun” noen steder.

  Opprinnelig solgte Musclepain til danske kunder, men nå selger selskapet seg også inn på det norske markedet.

  Massasjepistoler er det nyeste innen massasje, og hjelper blant annet mot slitne muskler. I tillegg reduseres melkesyre i musklene. Det er et populært produkt hos idrettsutøvere og profesjonelle fysioterapeuter. Utøvere fra kvinnelandslaget i håndball er også brukere av nettopp denne massasjepistolen.

  En massasjepistol kan hjelpe mot mange plager, som blant annet muskelsmerter og oppmyking av arrvev. I tillegg kan massasjepistolen øke blodsirkulasjonen eller du kan bruke den for å varme opp og aktivere musklene dine før trening. Etter trening kan massasjepistolen benyttes til restitusjon og for å slappe av i musklene. Du trenger heller ikke ha muskelplager for å ha glede av massasjepistolen, helt enkelt kan den også brukes til avslappende massasje.

  Kvalitet og garanti
  Massasjepistolen som Musclepain selger har gått gjennom mange tester og innehar alle nødvendige CE sertifikater. Derfor kan kundene være trygge på at de kjøper et kvalitetsprodukt. Det er mange massasjepistoler av dårlig kvalitet som selges på markedet og som ikke har gjennomgått kvalitetstester. Noen av disse varer ikke lenger enn noen få gangers bruk. Musclepain gir 2 års garanti mot produksjonsfeil. Dersom du må returnere din massasjepistol på grunn av produksjonsfeil vil Musclepain dekke rimeligste returmåte.

  Massasjepistolen fra Musclepain har blitt kåret som Best i Test hos Forbrukerliv.no og blitt kåret til Beste Budsjettvalg fra getfitness.no. I testene får massasjepistolen skryt for å være robust og at 6 massasjehoder og 10 hastighetsnivåer medvirker til at massasjepistolen blir fleksibel og kan stilles inn alt etter personlige ønsker og behov. Batteritiden er på 5 timer og produktet veier ikke mer enn 800 gram, dermed blir det ikke tungt å holde i hånden over en lengre periode.

  I pakken som Musclepain selger får du selve massasjepistolen, bruksanvisning, lader og en reisepose.

  Bestilling og frakt
  Alle bestillinger som kommer inn før klokken 15 på ukedager sendes ut samme dag. Deretter er det avhengig av hvor i landet du bor hvor lang tid det går før du får produktet hjem til deg. Avgifter er inkludert i prisen, og fraktpris avhenger av hvor man skal ha pakken sendt. Kunder har muligheten til å betale med PayPal dersom de ønsker. Dersom man bestiller 2 pakker får man 15 % rabatt og dersom man bestiller 3 pakker får man 25 % rabatt.

  Musclepain
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Musclepain

  Din rangering

  FAQ

  Er Musclepain et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Musclepain. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Musclepain?

  Musclepain opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Musclepain . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!