NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Italo Jewelry

  Diamanter

  er en dames bestevenn! Smykker har vært ettertraktet helt siden den første edelstenen var oppdaget og brakt til folks oppmerksomhet. Diamanter og edelstener har lenge vært et symbol på rikdom, og vært populære blant de rike og kongelige verden over. I mange generasjoner har smykker vært utilgjengelige for folk flest, men dette har forandret seg raskt de siste hundre årene. For vanlige folk (som ikke er rike) var det ikke vanlig å ha mange smykker, kanskje hadde man en bryllupsring og et enkelt smykke av sølv eller gull. I dag har smykker blitt et vanlig tilbehør som kan brukes av alle. En måte dette har blitt mulig på er ved hjelp av at smykker ofte ikke inneholder ekte diamanter og edelstener, i tillegg til at smykker i dag ofte er gullbelagt i stedet. På denne måten har smykker blitt rimelig og tilgjengelig for alle. Italo Jewelry produserer vakre smykker, forlovelse- og bryllupsringer til en rimelig pris. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese tilbakemeldinger fra andre.

  Om Italo Jewelry

  Selskapet var grunnlagt i 2016, og smykkene produseres i Hong Kong, og selskapet har hovedkvarter i California. Det er ikke en enkel sak å finne informasjon om selskapet på nettet eller på deres egen nettside. Hvem som eier selskapet er heller ikke klart.

  Produkter og Tjenester hos Italo Jewelry

  Selskapet har som mål å tilby sine kunder vakre smykker og ringer til en rimelig pris, og påstår at de har over 650, 000 fornøyde kunder. Selskapet påstår at smykker og ringer er håndlaget av ekspert designere og håndverkere. Kunder kan derfor få spesiallagde smykker til en rimelig pris. Italo Jewelry tilbyr over 2000 forskjellige design og lar kunden lage sitt eget unike design selv, skulle man ønske dette, og det beste av alt - for en rimelig pris! Smykker kommer med en garanti på 1 år, gratis frakt og har 60 dagers retur eller bytting. Italo Jewelry tilbyr sine kunder en guide til hvordan man sjekker sin egen ringstørrelse, og har i tillegg en stor liste med forskjellige størrelser og målinger. Selskapet tilbyr tracking av alle bestillinger. Kundeservice er tilgjengelig fra Søndag til Fredag fra 9:00 til 5:00. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Maestro, og JCP. For frakt bruker selskapet UPS, DHL, og FedEx. Selskapet har en brukervennlig og intuitiv nettside.

  Komplimenter, Klager og Tips hos Italo Jewelry

  Smykker er fantastisk tilbehør, og det skulle bare mangle at oss varmblodige også har mulighet til å pynte seg med vakre steiner som skinner i solen og griper andres oppmerksomhet. Man trenger ikke å være rik i dag for å bruke smykker. Samtidig som rimelige smykker er mer tilgjengelig enn noen gang før, ønsker man fortsatt å få god kvalitet, iallefall god nok til at den ikke faller sammen eller blir misfarget ved første bruk. Har du bestilt smykker fra Italo Jewelry? Er smykkene unike slik Italo Jewelry sier? Hva var din erfaring? Er smykkene selskapet tilbyr verdt pengene? En kundeanmeldelse gjør en stor forskjell til andre potensielle kunder. Hjelp andre i dag ved å skrive en kort tilbakemelding om Italo Jewelry her.

  Italo Jewelry
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Italo Jewelry

  Din rangering

  FAQ

  Er Italo Jewelry et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Italo Jewelry. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Italo Jewelry?

  Italo Jewelry opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Italo Jewelry . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!