NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser IGP

  Gaver

  er en langstående tradisjon som mennesker benytter verden over. Gaver benyttes i en rekke forskjellige anledninger fra bursdager til bryllup til husminnegaver. Å gi gaver er sterkt symbolskog betyr så veldig mye for begge parter. Med så mange gave alternativer er det ikke alltid lett å velge selv. Vi prøver vårt beste å finne den perfekte gaven som symboliserer et vennskap, en kjærlighet, gamle eller nye familiemedlem. Uansett hva man ønsker å si til en man bryr seg om, går man aldri feil med en gave. Netthandel har blitt veldig populært og ser ut for å bli den mest brukte handelsmetoden i nær fremtid. Med så mange gavealternativer er det godt å få oversikt, og å slippe å gå ut for å finne noe i butikkene. Hos IGP finner du en rekke forskjellige gaver til mange anledninger. Finn ut mer om selskapet her og les andres erfaringer med selskapet.

  Om IGP

  IGP eies av Joint Ventures Private Limited. Selskapet var opprettet med navnet Indiamart i 1999 som en butikk for kjøp av festival relaterte gaver primært fokusert på høykuraterte kolleksjoner. Senere forandret de navn til Indiangiftsportal.com. I 2004 lanserte IGP en stor rekke kuraterte gavekolleksjoner til alle typer anledninger. Selskapet påstår at de får 10,000 bestillinger hver dag. IGP startet Tech & Data Sciences kontor i Bangalore i 2016 og startet India's første læringsbaserte Gave nettside. Selskapet tilbyr sanitære varehus, trygg håndtering, forsiktig forpakning og kontaktløs levering. De tilbyr samme dags levering i over 400 byer og har levert over 2 millioner gaver verden over.

  Produkter og Tjenester hos IGP

  IGP tilbyr en rekke gaver til alle anledninger og bestilles på nett. Selskapet tilbyr sine kunder den perfekte gaven, gaver som kan personliggjøres, blomster og kaker som kan leveres hjem. Levering tar 2-5 dager og 4-7 dager ved internasjonal bestillinger, og kan ta opp til 12 dager ved eksterne postkoder. Leveringskostnader er gratis i India, men internasjonale bestillingskostnader kommer an på landet og varen som bestilles. Selskapet aksepterer betalingsmetoder som Visa, MasterCard og American Express, men for internasjonale kunder aksepterer de ikke nett-bank betaling. Kunder kan returnere varer (utenom blomster og kaker) innen 10 dager, og om varen er ødelagt eller skadet i frakt kan kunden be om ny vare.

  Komplimenter, Klager og Tips til IGP

  Gavehandling kan være ganske slitsomt og stressende å gå i butikkene og lete etter noe som passer til venner og familie. Noen ganger er gaver det siste vi tenker på og så ender vi opp på nettet dagen før eller i butikken en time før man skal i bursdag. En kort tilbakemelding går en lang vei og kan informere andre som tenker på å benytte et selskap. Har du benyttet IGP til din gavehandel? Hva er din erfaring med selskapet? Har de så bra utvalg som selskapet påstår? Leverer de kaker og blomster til land utenom India? Har de andre ordninger for internasjonale kunder? Opplevde du positive eller negative overraskelser? Skriv en kundeanmeldelse hos oss om IGP og hjelp andre å finne den perfekte gaven i dag.

  IGP
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om IGP

  Din rangering

  FAQ

  Er IGP et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om IGP. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr IGP?

  IGP opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til IGP . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!