GLAMNETIC

Alle kundeanmeldelser

GLAMNETIC

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

GLAMNETIC

Elsker du å sminke deg og gjøre deg klar til fest? Da er du kanskje også glad i falske vipper. Kanskje glad i ikke er helt sant, men at man liker utseendet man kan oppnå med falske vipper er kanskje det. Det vi helt sikkert ikke liker er hvor ukomfortable falske vipper er i bruk. Til og med vippe-extensions kan være helt grusomme å ha på. For ikke å nevne er falske vipper uforutsigbare. De varer ikke veldig lenge før en del av de kommer av og stikker oss rett inn i øyet. Om det bare var en måte man kunne oppnå det samme resultatet uten å måtte lide. Heldigvis finnes det selskaper i dag som har skapt et produkt som en løsning på dette problemet. Glamnetic produserer magnetiske falske vipper. Om du er interessert i å vite mer om selskapet må du gjerne lese videre nedenfor. 

Om Glamnetic 
Glamnetic var opprettet og er drevet av Ann fra Los Angeles. Selskapet har blitt erkjent som er raskt voksende selskap av blant annet Mark Zuckerberg, og har blitt omtalt i Forbes, Nylon, Galore, Business Insider og Bazaar. 

Produkter og Tjenester hos Glamnetic 
Glamnetic er leverandør av magnetiske falske vipper. Disse produktene er relativt nye og skal være mer komfortable og effektive sammenlignet med de man limer på øyet, og er et bra alternativ til vippe-forlenging, spesielt om man leter etter et billigere alternativ. De er også et bra alternativ om man ser etter et miljøvennlig produkt siden magnetiske vipper kan brukes opp til 60 ganger. Magnetiske vipper man finner hos Glamnetic inkluderer mink eller veganske alternativ, samt forskjellige størrelser som ekstra lange, lange, medium og korte. Man kan også velge mellom Cat Eye, Half Lash (halv vippe), Rund og Whispy. Alle vipper koster normalt USD 29.99, mens halv vippe koster USD 24.99. Glamnetic magnetiske linere fungerer som en vanlig eye-liner men er så klart magnetisk. De tilbyr en rekke forskjellige farger og liner typer som liquid liner, felt-tip liner og 2-i-1 liner med svart og brun farge i en. Prisene på linere varierer men ligger på rundt USD 37.99 per liner. De selger også tilbehør som vippe applikator, vippe-kam, håndholdt speil, vippetang, mini vippetang, speil med lys, vippe og bryn saks, sminefjernings-pen, sminkefjernings klut, og dott, ansiktsmasker i forskjellige design, negle-lim, vippe-anker og magnetiske eye-linere. Selskapet har diverse kolleksjoner der de har sammarbeidet med kjente merker som Hello Kitty & Friends, Birthday 2.0 og Summer Paradise. Selskapet tilbyr gratis levering til USA og Canada ved bestillinger av en verdi over USD 30. Standard leveringskostnader ligger på USD 4.95. Leveringstid tar 2 til 7 dager for USA og 15 til 30 dager for Canada. Selskapet leverer til mange internasjonale land inkludert Storbritannia og Europa og tar 15 til 30 dager. Kunder kan returnere varer for penger tilbake innen 14 dager. De nevner ingenting om betalingsmetoder. De har en brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Glamnetic 
Har du erfaring med Glamnetic sine magnetiske vipper? Da vil vi gjerne høre om din erfaring i en tilbakemelding. Er vippene så gode som de sier? Skriv en liten kundeanmeldelse her.