NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Drømmerom

  Alle vil skape et drømmerom for sine barn, men det er ikke alltid like lett. Med tanke på pris og tilgjengelighet så er det mange faktorer man må ta med i beregningen. Men Drømmerom ønsker å gjøre det så lett og så billig som mulig for deg. Klarer de det da?

  Om Drømmerom
  Som mange andre nettbutikker så er ikke Drømmerom veldig gammelt, men det har etterhvert fått ganske mange års erfaring med det de driver med. Drømmerom startet i 2007, som en idé mellom fire venner, da de så det store potensialet for en butikk som Drømmerom, og hva foreldre etter hvert ville være på utkikk for. Og de fikk rett på mange måter, fordi ser man på rommene til barn rundt om i landet så er det veldig mye lignende produkter som det Drømmerom selger. Det vil si temasenger og temarom, med alt det innebærer. De har stadig vokst og kjøpte blant annet en av sine største konkurrenter som var Barnerommet.no, samtidig som de fikk til avtaler med en kinesisk fabrikk som leverer produkter i høy klasse. Ikke bare det, men Drømmerom er leverandør av Parisot i Norge, senger produsert i Frankrike. Dette er et seriøst selskap, som har tydelige ambisjoner om hva de ønsker å oppnå.

  Hva Drømmerom selger

  Her får du produkter til både gutter og jenter, både til den lille tøffingen og til den lille prinsessen. En av deres kategorier heter jo sågar prinsesserommet. Hovedfokuset deres er jo da på barnesenger, men dessverre ikke med mulighet til å kjøpe tilbehør. Du får altså ikke en dyne og pute her, eller et sengesett. Det er mulig det er et problem for visse kunder, spesielt om du vil ha alt på et sted. Du kan dog kjøpe madrasser, som passer til sengene som selges, naturlig nok. Men, om du er ute etter seng til barnet ditt så er Drømmerom et av de første stedene du bør besøke. Uansett om det er til gutt eller jente, så er utvalget deres massivt. Du får all slags mulige typer av senger, med en så stor variasjon av tema på sengene at du kommer til å finne det guttungen din har spurt etter, nesten garantert. Det er det store trekkplasteret med Drømmerom, og prisene er også rimelige nok, selv om noen av topproduktene koster litt mer, naturlig nok.

  Annet om Drømmerom

  De lover deg en 5 års garanti, rask levering og prisgaranti. Så om alle de tingene ikke frister deg til å besøke Drømmerom, så vet ikke vi! Uansett så vil nok det største trekkplasteret være at det er så mange senger der som du ikke finner andre steder, og ved å være et norsk selskap, underlagt norsk lov, må de rette seg etter norsk standard. De innebærer alt fra service til produktkvalitet og sikkerhet. Du treffer nok ikke på mange problemer med Drømmerom.

  Dine tanker!

  Uansett så vil vi lese om dine erfaringer, fordi en så stor butikk som Drømmerom må alltid være under press til å levere det de lover. Skriv gjerne inn om dine erfaringer.


  Et rom for en jente

  Drømmerom
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Drømmerom

  Din anmeldelse