NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Amor

  Noen ganger trenger man bare å føle seg bra. Det er det ulike måter å gjøre på, avhengig på hva man liker, men det å ha fysisk nærhet, eller sex, er kanskje den beste metoden. Men så er det jo sånn at man ikke alltid har mulighet til sex, og at man dermed trenger en slags erstatning. Heldigvis er det ikke akkurat en mangel på erotiske butikker som kan hjelpe deg, og de blir brukt av mange. Det er en grunn til at det finnes så mange butikker, og at de har så stor suksess. Det er jo litt pinlig for folk å handle der, men når du først har gjort det en gang, så kommer du nok over pinligheten. Om det er av interesse bør du kanskje sjekke ut butikken Amor? De ter en norsk butikk for alle dine seksuelle behov, så la oss ta en titt nærmere!

  Hva du bør vite om Amor

  Amor har fått sitt navn etter den romerske kjærlighetsguden, og er en norskeid butikk, som har fokus her i landet vårt. Det er jo bra av flere grunner, kanskje først og fremst at de dermed har sitt lager i Norge, så du får varen raskere. Men det er også det at de er underlagt norsk kjøpslov på en annen måte enn om det hadde vært en butikk fra utlandet. Det er viktig, da du som kunde kan føle deg sikker på at du blir behandlet godt. Det er kanskje også greit å vite at pakker som blir sendt fra Amor blir sendt uten navn eller logo, og ingen kan vite hva som er i pakken, eller hvor den kommer fra. Angrer du på et kjøp har du 365 dagers åpent kjøp, i tillegg til gratis retur. Da ble det fort mange gode grunner til å handle der, av vår erfaring.

  Hva du kan kjøpe hos Amor

  Når det gjelder angående det man kjøpe der så holder det på mange måter å ta en rask titt på produktkategoriene hos Amor. Det er for kvinner, menn, par, fetisjer, womanizer og andre kategorier, og det beste er kanskje at det er mye inn under de individuelle kategoriene å utforske også. Så det er mye variasjon, og prisene er rimelige, i hvert fall fra det vi har sett av kundeanmeldelse og tilbakemelding fra kundene deres. Slike ting er jo veldig viktige, og erotiske butikker som dette e rikke bare for kvinner lenger heller.

  Er du en mann som er ute etter noe spesielt er det bare å besøke butikken for å se hva de har. Har du spesielle fantasier så er det sannsynlig at de kan bli oppfylt hos Amor. Så da er det bare å ta en rask titt!

  Om du har erfaring fra Amor og har noe du vil nevne eller skrive til oss om så gjør gjerne det. Vi venter på dine innspill og er nysgjerrige på hva du har å si. Uansett om det er positivt eller negativt så vil vi vite om det, så nøl ikke!

  Amor
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Amor

  Din rangering

  FAQ

  Er Amor et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Amor. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Amor?

  Amor opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Erotiske Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Amor . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!