NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Godtlevert

  Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så hektisk at familien ofte ender opp med å spise spaghetti med ketchup og ferdigpizza til middag mer enn du skulle ønske? Fortvil ikke, i dag finnes det heldigvis gode alternativer som fungerer i hverdagen. Godtlevert tilbyr matkasser for enhver familie, enten du har kresne barn som kun spiser ting med en bestemt farge eller en tenåring som knapt spiser hva enn du lager. Det finnes likevel flere matkasse-leverandører, hvordan vet du om Godtlevert har et godt tilbud for akkurat deg? Passer deres løsninger inn i din hverdag? Er råvarene og oppskriftene de sender til deg verdt pengene framfor å slippe å ordne dette selv? Les anmeldelsene om Godtlevert her for å finne ut av om dette firmaet er noe for deg.

  Om Godtlevert
  Godtlevert er et norsk firma som ble startet i 2010 av tre kompiser med hektiske liv som alle savnet et godt alternativ til tradisjonell mathandling slik vi er vant til. De hadde sett matkasser i Sverige og ønsket seg denne løsningen i Norge også. De gjorde fort suksess og innså at det fantes et stort marked for matkasser blant andre nordmenn med hektiske liv. Målet er å kunne tilby en skikkelig middag for den samme prisen som om du skulle handlet det selv. Over 50 000 norske familier bestiller matkasser fra Godtlevert.

  Produkter og tjenester
  Godtlevert tilbyr 6 ulike matkasser med middager tilpasset deg og din families behov og preferanser. Favorittkassen består av de klassiske, tradisjonsrike favorittrettene som passer for de fleste familier. Fleksitarianerkassen passer for de som ønsker å spise mer grønt og mindre kjøtt. Roedekassen er basert på Grete Roedes dietter og skreddersydd for de som ønsker både sunn og velsmakende mat. Ekspresskassen er for de som helst vil spare tid på kjøkkenet, men som samtidig ønsker god mat. Kokkekassen passer for hobbykokker som ønsker seg spennende mat fra hele verden. Singelkassen er tilpasset de som kun lager mat til seg selv, for at du skal slippe å ende opp med usunne løsninger og masse rester. Du velger ønsket matkasse på nettsiden deres og for antall personer middagene gjelder. Du kan når som helst pause leveringene eller bytte til en annen type kasse. Matkassene blir levert rett hjem til deg avhengig av hvor du bor i landet, men som regel på mandag kveld. Du behøver ikke å være hjemme når matkassen skal leveres, men du må være tilgjengelig per telefon. Det er ingen bindingstid på abonnementet og du kan dessuten velge å få levering kun annenhver uke istedenfor hver uke. Dersom du ønsker å komme i kontakt med Godtlevert, kan du kontakte dem direkte på denne epost-adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Godtlevert
  Har du bestilt matkasser fra Godtlevert? Hva synes du om dem og hvordan var din erfaring? Vi ønsker å høre fra deg gjennom at du skriver en anmeldelse om dem på denne siden. Lever matkassen opptil forventningene dine? Er råvarene og oppskriftene av høy kvalitet? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Godtlevert for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Godtlevert? Les anmeldelsene om Godtlevert her for å se om matkassene deres passer for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Hjelp oss med å skrive en anmeldelse om andre firmaer her.

  Tyske gloser - Mat og drikke

  Godtlevert
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Godtlevert

  Din rangering

  FAQ

  Er Godtlevert et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Godtlevert. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Godtlevert?

  Godtlevert opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Godtlevert . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!