NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Foodstuff

  Foruten de umiddelbare behov, er mat ekstremt viktig for oss mennesker for mange grunner. Mat har en tendens til å være det bankende hjerte ved hver anledning: om det er en date, fest, bryllup eller begravelse; mat er alltid involvert, og det er viktig at maten er god. I Norge har vi en rekke forskjellige mattradisjoner som de fleste ikke ville tørre å være foruten, og da er det jo viktig at vi kan å lage den selv. For matentusiaster er det ikke alltid godt å vite hvor man finner utstyret man trenger for å lage det perfekte måltidet. Foodstuff er en nettbutikk spesialisert på levering av tilbehør til mange spesielle matlagingsmetoder som for eksempel sous vide, pizza ovn og grill. Er du en matentusiast som har lyst å finne ut mer, eller lese andres erfaringer med selskapet kan du finne dette her.

  Om Foodstuff

  Foodstuff Import AS er et familieselskap som ble etablert i 2013. Bedriften definerer seg selv som en nisjeleverandør, som vil si at Foodstuff tilbyr en rekke produkter som brukes til å lage mat som for eksempel naturtarmtil å lage hjemmelagde pølser. Foodstuff påstår at de har kompetanse, struktur og fleksibilitet som gjør at de effektivt møter hver enkelt kundes ønsker. Selskapet er opptatt av å sikre gode og trygge produkter og følger krav, regler og forskrifter med tanke på håndtering og oppbevaring av mat.

  Produkter og Tjenester hos Foodstuff

  Foodstuff har omtrent alt av tilbehør man trenger til grilling, pizza laging, røyking, hjemmelagd spekemat, pølser, pålegg, i tillegg til sous vide, vakuumpakkning, krydder, oppskrifter, kniver og utstyr. Bedriften tilbyr 2 års garanti på alle varer, eller i løpet av garantiperioden på produktet, og må meddeles i rimelig tid. Levering skjer normalt innen en virkedag etter mottatt betaling. Bestillingen sendes vanligvis innen 2-8 virkedager. Alle leveringer skjer via Bring. Dessverre, gir Foodstuff ingen garanti for eventuelle varer som blir skadet eller går bort under transport. Varer inntil 35kg kan sendes til hente sted, der kunder kan spore pakken via Posten sine sider som inkluderer garanti og forsikring mot tap og skade. Alle varer over 35kg må sendes som stykkgods, og sendes vanligvis på døren på pall. Kunder har 14 dagers angrerett på alle varer kjøpt på Food Stuff sin nettbutikk, med unntak av spesielbestilte varer, og kunder må selv betale returfrakt. Ved levering av feil varer eller med feil mottakker, sender Food Stuff nytt til deg uten ekstra kostnader. Selskapet tillater Visa, Master Card, Maestro, Vipps og Bambora til betaling.

  Komplimenter, Klager og Tips til Foodstuff

  Er du matentusiast er det viktig å ha det rette utstyret. Har du brukt Foodstuff sitt tilbehør til dine spesielle matlagings behov? Å lese tilbakemeldinger fra andre er ett av de beste måtene å finne ut om et selskap eller produkt er riktig for oss. Det er ingenting mer kjipt enn å kaste bort penger. Har du erfaring med Foodstuff? Opplevde du uforutsette problemer eller positive overraskelser? Da vil vi gjerne høre hva du syns. Skriv en kort kundeanmeldelse her og hjelp andre til å finne det rette utstyret slik at de kan lage den beste maten.

  Foodstuff
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Foodstuff

  Din rangering

  FAQ

  Er Foodstuff et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Foodstuff. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Foodstuff?

  Foodstuff opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Foodstuff . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!