NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser Adams Matkasse

  Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så hektisk at familien ofte ender opp med å spise spaghetti med ketchup og ferdigpizza til middag mer enn du skulle ønske? Fortvil ikke, i dag finnes det heldigvis gode alternativer som fungerer i hverdagen. Adams matkasse tilbyr matkasser for enhver familie, enten du har kresne barn som kun spiser ting med en bestemt farge eller en tenåring som knapt spiser hva enn du lager. Det finnes likevel flere matkasse-leverandører, hvordan vet du om Adams matkasse har et godt tilbud for akkurat deg? Passer deres løsninger inn i din hverdag? Er råvarene og oppskriftene de sender til deg verdt pengene framfor å slippe å ordne middagen selv? Les anmeldelsene om Adams matkasse her for å finne ut av om dette firmaet har noe å tilby for deg.

  Om Adams matkasse
  Adams matkasse er en av Norges mest bestilte matkasser og ble startet av fire unge gründere som syntes at Norge behøvde en matkasse-løsning. Matkassene er komponert av en av gründerne, Adam Bjerck, som er matkreatør og tidligere landslagskokk. Målet til Adams matkasse er å kunne tilby sunn og enkel hverdagsmat for hele familien uten at det skal gå på bekostning av prisen. Hovedfokuset ligger på å ha best mulig kundeservice og et tilbud som passer godt for kundemålgruppen deres.

  Produkter og tjenester
  Adams matkasse tilbyr 7 ulike matkasser med middager tilpasset deg og din families behov og preferanser. Ekspress familie er for de som helst vil spare tid på kjøkkenet, men som samtidig ønsker god mat. Adams vegetarkasse er som navnet tilsier, for vegetarianere. Juniorkokken er ypperlig for familier med kresne barn. Ekspress inspirasjon passer for de som har lite tid, men som også ønsker velsmakende og spennende middager. Inspirasjon er for de som ønsker de unike middagene fra alle verdenshjørner. Fri for-kassen er middager uten gluten og laktose. Familie pluss består av lettvinte middager rettet mot større familier på 4-6 personer. Du velger ønsket matkasse på nettsiden deres og for antall personer middagene gjelder. Du kan når som helst pause leveringene eller bytte til en annen type kasse, det er ingen forpliktelser eller bindingstid. Matkassene blir levert rett hjem til deg, som regel på søndag eller mandag kveld. Du behøver ikke å være hjemme når matkassen blir levert, matkassen kan settes rett utenfor døren din uten problemer. Dersom du ønsker å komme i kontakt med Adams matkasse, kan du kontakte dem direkte på denne epost-adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Adams matkasse
  Har du bestilt fra Adams matkasse? Hva synes du om dem og hvordan var din erfaring? Vi ønsker å høre fra deg ved at du skriver en anmeldelse om dem på denne siden. Lever matkassen opptil forventningene dine? Er råvarene og oppskriftene av høy kvalitet? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Adams matkasse for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Adams matkasse? Les anmeldelsene om Adams matkasse her for å se om matkassene deres passer for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Mat og drikke: Polets drikketips til reker

  Adams Matkasse
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Adams Matkasse

  Din rangering

  FAQ

  Er Adams Matkasse et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Adams Matkasse. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Adams Matkasse?

  Adams Matkasse opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Adams Matkasse . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!