NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Udemy

  Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drømt om å studere grafisk design, men omstendigheter gjorde at du ble telefonselger? Eller er du en frilanser som ønsker å sette opp din egen nettside, men vet ikke helt hvor du skal starte? Kanskje er du allerede fornøyd med karrieren din, men du ønsker å oppdatere kunnskapene dine for å holde følge med den nyeste teknologien innen ditt felt? Udemy kan hjelpe deg med å nå drømmene dine og utvide kunnskapsbredden din. Les anmeldelsene her for å finne ut av om Udemy har ressursene som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål!

  Om Udemy
  Udemy er en online læringsplattform. Som gir deg muligheten til å lære deg nye ferdigheter som er skreddersydd for dine behov. Enten om det er til bruk i arbeidslivet eller for å utvide dine egne personlige kunnskaper. Grunnleggeren Eren Bali startet opp Udemy i 2010 fordi han hadde brukt internett på å tilegne seg masse kunnskap og ønsket en samleside for alle mulige kurs. Over 50 millioner studenter benytter seg av kursutvalget til Udemy.

  Produkter og tjenester
  Udemy er lagt opp til at du betaler en engangspris per kurs men at du kan ta kurset så mange ganger du ønsker. Bla igjennom 50 000 kurs fra 57 000 lærere om alt fra massasje og yoga til business og finans. De tilbyr 13 hovedkategorier med totalt over 100 underkategorier, hvorav de største er innen IT, web, business og marketing. Uansett hva du leter etter så er det garantert noen som har laget et kurs for det for å hjelpe deg. Kursene er modulbasert og oppsettet varierer utifra lærerens bakgrunn og sektor, noen er Powerpointer, andre består av PDF-filer og nedlastbart materiale mens svært mange er kun videoer med instruksjoner. Det er ingen skjulte kostnader eller abonnement, du betaler for det du får. Kanskje du allerede sitter inne med gode kunnskaper og da kan du registrere deg som lærer og laste opp dine egne kurs. Dette gir deg muligheten til å tjene penger utifra hvor mange brukere som bestemmer seg for å prøve kursene dine. Dersom du ikke likte kurset du kjøpte eller det ikke var slik du forventet så kan du skrive til kundeservice og motta pengene tilbake. Du kan kontakte Udemy direkte gjennom å fylle ut kontaktskjemaet på hjemmesiden deres ved å følge linken over denne beskrivelsen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Udemy
  Har du benyttet deg av Udemys enorme database for ny kunnskap? Del gjerne erfaringen din om dem for å hjelpe andre i samme situasjon. Hvordan synes du utvalget av kurs passet for deg og dine mål? Følte du at du lærte noe eller var det bortkastet tid? Var nettsiden enkel å navigere på? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Er kursene til Udemy verdt å betale for eller kan du finne den samme kunnskapen andre steder gratis? Skriv en anmeldelse om Udemy og dermed gi andre en pekepinn på hva denne nettsiden har å tilby. Gi gjerne noen tips for hvordan man kan bruke nettsiden og kanskje var det noen kurs som virkelig var verdt tiden din?

  Hva synes andre brukere om denne læringsplattformen? Levde den opp til forventningene? Les anmeldelsene om Udemy her for å bli klokere om dette er nettsiden du har lett etter. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre bedrifter på vår hjemmeside.

  Are Udemy Courses Worth It?

  Udemy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Udemy

  Din rangering

  FAQ

  Er Udemy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Udemy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Udemy?

  Udemy opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Utdanning.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Udemy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!