NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skillshare

  Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drømt om å studere grafisk design, men omstendigheter gjorde at du ble telefonselger? Eller er du en frilanser som ønsker å sette opp din egen nettside, men vet ikke helt hvor du skal starte? Kanskje er du allerede fornøyd med karrieren din, men du ønsker å oppdatere kunnskapene dine for å holde følge med den nyeste teknologien innen ditt felt? Skillshare kan hjelpe deg med å nå drømmene dine og utvide kunnskapsbredden din. Er du usikker på om de har nok innhold å kunne tilby for deg? Les anmeldelsene her for å finne ut av om Skillshare har ressursene som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål!

  Om Skillshare
  Skillshare er en online læringsplattform. Den gir deg muligheten til å lære deg nye ferdigheter som er skreddersydd for dine behov, til bruk i arbeidslivet eller for personlig gevinst. Det er aldri for sent å lære noe nytt! Tenk også på viktigheten av å holde hjernen frisk gjennom å stadig utfordre seg selv mentalt. Bla igjennom tusenvis av nettbaserte kurs om alt fra design, matlaging og søm til business, IT og skriving. Kursene de tilbyr er delt inn i 4 hovedkategorier: Kreativitet, business, teknologi og livsstil, men med mange andre underkategorier. De fleste kursene er prosjektbasert og fokuserer mer på samspill enn på klassiske leksjoner.

  Produkter og tjenester
  Skillshare er lagt opp til at du enten betaler for medlemskap for å få tilgang til 27000 kurs eller at du registrerer deg gratis og får ta del i deres 2100 gratiskurs. De gir deg dessuten mulighet til å prøve ut premium-medlemskapet sitt for 2 måneder gratis dersom du er usikker på om dette er noe for deg, og du får muligheten til å sjekke ut alle kursene deres. Du binder deg ikke til å fortsette medlemskapet etter denne perioden og du behøver i utgangspunktet ikke å betale for noe som helst. Dersom du allerede sitter inne med gode kunnskaper kan du registrere deg som lærer og laste opp dine egne videoer. Dette gir deg muligheten til å tjene penger utifra hvor mange brukere som bestemmer seg for å prøve kursene dine. Klikk her for å kontakte Skillshare direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Skillshare
  Har du benyttet deg av Skillshares enorme database for ny kunnskap? Del gjerne erfaringen din om dem for å hjelpe andre i samme situasjon. Hvordan synes du utvalget av kurs passet for deg og dine mål? Følte du at du lærte noe eller var det bortkastet tid? Var nettsiden enkel å navigere på? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Er Skillshare verdt å betale for eller kan man nå langt med deres gratistilbud av kurs? Du er velkommen til å skrive en anmeldelse om Skillshare og dermed gi andre en pekepinn på hva denne nettsiden har å tilby. Gi gjerne noen tips for hvordan man kan bruke nettsiden og kanskje var det noen kurs som virkelig var verdt tiden din?

  Hva synes andre brukere om denne læringsplattformen? Levde den opp til forventningene? Les anmeldelsene om Skillshare her for å bli klokere om dette er nettsiden du har lett etter.

  Why SkillShare SUCKS! - Honest SkillShare Review - Response to @Nathaniel Drew "How I Learn Online"

  Skillshare
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Skillshare

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Skillshare et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Skillshare. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skillshare?

  Skillshare opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Skillshare nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!