NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Future Learn

  Digital læring er bruken av virtuell teknologi og utstyr for coaching og studier. Det blir ofte referert til som Technology Enhanced Learning (TEL) eller virtuelle studier. Digital studier ønsker en blanding av teknologi, instruksjon og virtuelt innhold. Hvis du er student og ønsker å studere online, er dette noe for deg. Da kan du sitt hjemme mens du tar din utdannelse. Det finnes en del plattformer man kan bruke for å ha virtuell læring. Hvem er den beste for deg? En god måte å finne ut hvilke plattformer du skal bruke er å lese kundeanmeldelser. Da kan du lese andre sine erfaringer og tilbakemeldinger sånn at du får en bedre formening om hvilken plattform du bør benytte deg av. I denne anmeldelsen skal vi se hva den virtuelle læringsplattformen «Future Learn» har å tilby.

  Om Future Learn

  Future Learn er et britisk institutt og plattform for digital læring som ble opprettet i 2012. Siden da har Simon Nelson vært administrerende direktør for dette utdanningsinstituttet. Det er to eiere av dette selskapet, og det er The Open University og SEEK Ltd. Selskapets hovedkontor er i London, England, hvor spesialister og eksperter driver dette instituttet. Open University er hoveddelen av dette selskapet fordi det har over 50 års erfaring med nettstudier og digital utdanning. De yter tjenester til instituttet som ble opprettet de siste årene. Fra 2020 har Future Learn mer enn 250 partnere i Storbritannia og internasjonalt, inkludert regjerings- og bransjepartnere. På grunn av pandemien, så har Future Learn enda mer folk som bruker plattformen, fordi universiteter og skoler er stengt.

  Produkter og tjenester av Future Learn

  Future Learn er hovedsakelig laget for å lære digitalt uten å gå til ett institutt fysisk. Men du må være der mentalt for å lære. Det er et bredt spekter av kurs som har blitt brukt av mange studenter i England og utenfor England. De lanserte sitt første kurs i september 2013, og det var millioner av studenter som deltok på dette kurset. Future Learn gir folk gratis kurs, ettersom du kan få tilgang til dem gratis i 14 dager. Men når kurset er slettet fra nettstedet til Future Learn, vil ingen kunne delta på det. Du vil også få trykte sertifikater etter fullførelse.

  Hvordan virker det? Du må fylle ut en side på nettet før du starter kurset, der må du fortelle om deg selv. Send den deretter inn, og selskapet vil informere deg via E-post om når kurset starter. Når kurset starter, får du ett dashbord og en «huskeliste». I denne listen vil alle lekser, oppgaver og studierelaterte arbeid bli skrevet. I kurset får du video, lydfiler og artikler for bedre forståelse. Etter det vil det være en kort quiz for vurderingen din. Du kan også stille spørsmål under hvert kurs i kommentarfeltet, og de sier at lærerne vil alltid svare deg.

  Klager, komplimenter og tips for fremtidig læring

  Har du benyttet deg av kursene på Future Learn? I så fall vil vi gjerne at du skriver en kundeanmeldelse om dine erfaringer og tilbakemeldinger anngående Future Learn. Følte du at kursene lærte deg det du ville lære? Var lærerne hjelpsomme, og svarte de på spørsmålene dine? Var det lett å få kontakt med administrasjonen? Din kundeanmeldelse kan hjelpe andre elever med å velge den virtuelle læringsplattformen som er best for dem. Det er også bra for Future Learn å lese dine kundeanmeldelser, sånn at de kan forbedre plattformen deres. Vi setter stor pris på din kundeanmeldelse.

  Future Learn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Future Learn

  Din rangering

  FAQ

  Er Future Learn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Future Learn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Future Learn?

  Future Learn opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Utdanning.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Future Learn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!