NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser FloraQueen

  På tross av at vi lever kanskje litt langt fra hverandre, rent fysisk, så er verden fortsatt ganske liten. Det gjør at vi kan sende ting til hverandre, selv om vi bor i forskjellige land. Folk flytter jo stadig vekk rundt om kring, så det å kunne sende noe fint til en man er glad i er en fin greie. Ofte liker jo folk å sende blomster, som har blitt en slags norm i vårt samfunn, og da kan FloraQueen være et godt alternativ om du skal gjøre internasjonale bestillinger. Om du vil sende her i Norge kan det hende at det finnes bedre alternativ, men la oss ta en titt på FloraQueen. Med vår erfaring og tilbakemelding fra deres kunder kommer du til å få en god oversikt på siden og hva du kan bestille der. Så les gjerne vår kundeanmeldelse her!

  Hva du bør vite om FloraQueen

  FloraQueen er faktisk et spansk selskap, noe som gjør det litt uvanlig i forhold til mange av selskapene vi har her. Det er jo interessant i seg selv, men det betyr uansett ikke så mye. Det som er viktigere er at det har eksistert siden 2004, noe som innebærer at de har hatt mye suksess gjennom årene. Noe annet som er greit å vite er at de er basert i Barcelona, noe som gjør at det gir en litt mer eksklusiv følelse til selskapet, og kanskje du får litt mer lyst til å handle der! Det er dog viktig å huske er at da blomstene blir sendt fra Spania og fra andre europeiske steder så kan det ta litt lenger tid å få blomstene og det kan bli litt dyrere også. Det er kanskje noe man må regne med, men det er uansett greit å vite om, før du setter i gang med hele bestillingen liksom!

  How can FloraQueen help you?

  Hva du kan kjøpe

  Det er blomster! Det er liksom ikke så mye mer å si om det. Det er en blomsterbutikk, og det inkluderer egentlig alt du kan tenke deg rundt blomster, både blomstene selv, gaver og dekorasjoner. Vil du kjøpe til en fin vase eller lignende kan du jo alltids det, da slike ting er tilgjengelig. De jobber sammen med florister spredt rundt om i kontinentet, og blomstene de selger kan være for spesifikke hendelser. Om det er til bursdag, begravelse, bryllup eller slike ting. Du kan jo alltids bare bestiller blomster til noen du er glad i, som en unnskyldning kanskje? Men det er muligens noe du aldri har behov for? Uansett hva tilfellet er så er det mye fint og det er klart, jo finere du vil ha blomstene, desto dyrere blir de. Om du liker å kjøpe blomster er det i hvert fall verdt å ta en titt på sortimentet deres for å se hva de har, så vet du det i det minste!

  Skriv til oss via kontaksskjemaet nedenfor om du har noe vil si om Floralqueen. Vi venter på dine innspill!


  FloraQueen fra Spania, på spansk!

  FloraQueen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om FloraQueen

  Din rangering

  FAQ

  Er FloraQueen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om FloraQueen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr FloraQueen?

  FloraQueen opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Blomsterbutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til FloraQueen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!