NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Coursera

  Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. Sammen med utviklingen følger nye muligheter, og det er her selskaper som Coursera har funnet sin nisje. Verden er ikke så stor som den en gang var, og man behøver ikke lenge flytte til storbyen for å ta en god utdannelse. Coursera gir mennesker muligheten til å utdanne seg hjemme fra sin egen stue. Uansett om du vurderer å kjøpe et produkt, en tjeneste eller fylle på CV-en, så kan du komme hit og lese kundeanmeldelser fra mennesker som tidligere har prøvd ulike produkter og tjenester. Slik kan du få større innsikt i fordeler og ulemper hos ulike tilbydere.

  Om Coursera

  Coursera er et selskap som tilbyr utdannelse via internett. De har en visjon om en verden hvor alle, uansett hvor de bor, har muligheten til å endre livet sitt gjennom utdanning. Selskapet ble dannet i 2012 av Andrew Ng og Daphne Koller.

  I dag er de en global online plattform for læring hvor alle i verden kan ta kurs eller grader fra ledende universiteter, høyskoler og selskaper. Mer enn 100 Fortune 500 selskaper, 82 millioner studenter og mer enn 6000 campuser, forretninger og regjeringer benytter Coursera til læring.

  Det fins mange årsaker til at flere ønsker å ta utdanning på nett, og en av disse årsakene er veldig ofte lokasjon. Det er ikke alle som ønsker å flytte for å kunne ta den utdanningen de ønsker. Over hele verden fins mennesker som bor langt unna utdanningsinstitusjoner. Nå kan du likevel ha ditt eget universitet hjemme i stua eller på kontoret. Andre igjen er i livssituasjoner som gjør at utdannelse på internett er den beste løsningen. Dette kan være hjemmeværende som har ansvar for barn, eller det kan være mennesker som allerede har en jobb, men som ønsker å ta utdanning ved siden av.

  Coursera har inngått partnerskap med over 200 ledende universiteter og selskaper for å kunne tilby fleksibel og rimelig utdanning til kunnskapshungrige mennesker over hele verden.

  Produkter og tjenester hos Coursera

  Coursera tilbyr læring til mennesker med ulike interesser og bakgrunn. Blant annet har de et eget læringsprogram sammen med UNHCR som er tilpasset flyktninger.

  Coursera har ulike program basert på ønsket eller behovet til kunden. Du kan velge mellom prosjekter med veiledning som igjen er kategorisert i ulike emner, alt fra forskning og utvikling til business, matematikk eller kunst. Dette er korte kurs som alle varer under 2 timer. For de som ønsker å legge litt mer tid i læring, finnes det kurs som varer mellom 4 og 12 timer. Noen av disse er gratis. Bruker du opptil 3 måneder kan du lære deg å mestre spesielle ferdigheter, alt fra markedsføring på sosiale medier til konflikthåndtering. Over 1400 emner finnes i denne kategorien.

  Det finnes også tilbud for de som har litt større ambisjoner og ønske om å investere mer tid i læring. Du kan velge alt fra fagbrev til ulike universitets- og høyskolegrader.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du prøvd et kurs eller en utdanning hos Coursera? Da ønsker vi å høre fra deg, slik at du kan hjelpe andre som er motiverte for å lære fra en online plattform.

  Coursera
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Coursera

  Din rangering

  FAQ

  Er Coursera et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Coursera. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Coursera?

  Coursera opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Utdanning.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Coursera . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!