Coursera

Alle kundeanmeldelser

Coursera

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Forskerfabrikken

Forskerfabrikken

0 Anmeldelser

Utdanning og riktig informasjon er utrolig viktig, og kanskje viktigst av alt akkurat nå, da vi lever i en tid med feilinformasjon og nyheter...

Logo Udemy

Udemy

0 Anmeldelser

Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drøm...

Logo Future Learn

Future Learn

0 Anmeldelser

Digital læring er bruken av virtuell teknologi og utstyr for coaching og studier. Det blir ofte referert til som Technology Enhanced Learning...

Logo Busuu

Busuu

0 Anmeldelser

Mange av oss har gjerne en ambisjon om å lære oss et nytt språk, men i en hektisk hverdag kan det være vanskelig å f&...

Coursera

Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. Sammen med utviklingen følger nye muligheter, og det er her selskaper som Coursera har funnet sin nisje. Verden er ikke så stor som den en gang var, og man behøver ikke lenge flytte til storbyen for å ta en god utdannelse. Coursera gir mennesker muligheten til å utdanne seg hjemme fra sin egen stue. Uansett om du vurderer å kjøpe et produkt, en tjeneste eller fylle på CV-en, så kan du komme hit og lese kundeanmeldelser fra mennesker som tidligere har prøvd ulike produkter og tjenester. Slik kan du få større innsikt i fordeler og ulemper hos ulike tilbydere. 

 

Om Coursera
Coursera er et selskap som tilbyr utdannelse via internett. De har en visjon om en verden hvor alle, uansett hvor de bor, har muligheten til å endre livet sitt gjennom utdanning. Selskapet ble dannet i 2012 av Andrew Ng og Daphne Koller. 

I dag er de en global online plattform for læring hvor alle i verden kan ta kurs eller grader fra ledende universiteter, høyskoler og selskaper. Mer enn 100 Fortune 500 selskaper, 82 millioner studenter og mer enn 6000 campuser, forretninger og regjeringer benytter Coursera til læring. 

Det fins mange årsaker til at flere ønsker å ta utdanning på nett, og en av disse årsakene er veldig ofte lokasjon. Det er ikke alle som ønsker å flytte for å kunne ta den utdanningen de ønsker. Over hele verden fins mennesker som bor langt unna utdanningsinstitusjoner. Nå kan du likevel ha ditt eget universitet hjemme i stua eller på kontoret. Andre igjen er i livssituasjoner som gjør at utdannelse på internett er den beste løsningen. Dette kan være hjemmeværende som har ansvar for barn, eller det kan være mennesker som allerede har en jobb, men som ønsker å ta utdanning ved siden av. 

Coursera har inngått partnerskap med over 200 ledende universiteter og selskaper for å kunne tilby fleksibel og rimelig utdanning til kunnskapshungrige mennesker over hele verden. 

 

Produkter og tjenester hos Coursera
Coursera tilbyr læring til mennesker med ulike interesser og bakgrunn. Blant annet har de et eget læringsprogram sammen med UNHCR som er tilpasset flyktninger. 

Coursera har ulike program basert på ønsket eller behovet til kunden. Du kan velge mellom prosjekter med veiledning som igjen er kategorisert i ulike emner, alt fra forskning og utvikling til business, matematikk eller kunst. Dette er korte kurs som alle varer under 2 timer. For de som ønsker å legge litt mer tid i læring, finnes det kurs som varer mellom 4 og 12 timer. Noen av disse er gratis. Bruker du opptil 3 måneder kan du lære deg å mestre spesielle ferdigheter, alt fra markedsføring på sosiale medier til konflikthåndtering. Over 1400 emner finnes i denne kategorien. 

Det finnes også tilbud for de som har litt større ambisjoner og ønske om å investere mer tid i læring. Du kan velge alt fra fagbrev til ulike universitets- og høyskolegrader

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du prøvd et kurs eller en utdanning hos Coursera? Da ønsker vi å høre fra deg, slik at du kan hjelpe andre som er motiverte for å lære fra en online plattform.