NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser EKTA

  Hvis du skal reise til Ukraina, må du være obs på noen retningslinjer, spessielt reiseforsikring. Reiseforsikring er ekstremt viktig når vi lever i en pandemi som Covid 19. Å reise under en pandemi er virkelig en ekstrem risiko. Har man ikke forsikring så kan man ende opp med å betale dyre sykehus regninger. Heldigvis kan du sikre din sikkerhet ved kjøpe deg forsikring. Dette er dessverre lettere sagt enn gjort, siden man må vite hvilke forsikringsselskap man kan stole på.


  Hvordan kan man vite om de er pålitelige, eller om de leverer det de lover? Forsikringsselskaper har hver sine ulemper og positive sider. Den eneste måten man kan vite hvilke forsikringsselskaper man kan stole på er hvis man har hatt erfaring med selskapet fra før av. Derfor er det veldig hjelpsomt å lese kundeanmeldelser hvor folk har skrevet om sine erfaringer og tilbakemeldinger om selskapet. Sånn at du kan få innsyn i flere perspektiver. Dette gjør at du kan lettere finne det selskapet som du vil handle fra.

  Om Ekta
  Ekta reiseforsikringsselskap er et ukrainsk firma som vil sikre turen til Ukraina fra hvor som helst i verden. Du bør vite at du bare kan få fordeler fra Ekta hvis du vil reise til Ukraina, men du kan reise fra hvor som helst i verden. Ekta har over 2 millioner klienter, med 100 partnere og 12 års erfaring. Selskapet sier at jobben er å tilfredsstille klienten ved å beskytte turen, bagasjen, billetten og til og med helsen. Det står at du bare trenger ett dokument for å gjøre turen trygg og forsvarlig.

  Produkter og tjenester fra Ekta
  Hovedproduktet til dette selskapet er å gi reiseforsikring til de som reiser til Ukraina. Denne reiseforsikringen inkluderer også andre forsikringer som billettforsikring, turforsikring, bagasjeforsikring og medisinsk forsikring. Ekta lover også at du ikke trenger å komme til kontoret for forsikringen; du kan fullføre alle prosedyrene via internett. Ekta sine tjenester er det samme i alle regioner på denne planeten.


  Noen av forsikringsvilkår betingelsene for medisinsk forsikring er at man kan få dekket reise kostander hvis man er syk før reisen. Man kan også bli økonomisk kompensert dersom man får covid-19 under turen. Hvis man er under to måneder eller over 75 år gammel, vil man ikke bli inkludert i forsikringen. Ikke mer enn ti personer er tillatt i én forsikring, og maksimal varighet på én forsikring er ett år (365 dager).
  Bare ikke-ukrainske personer har lov til å søke om forsikringer fra Ekta. Hvordan kan man kontakte Ekta? Hvis du har spørsmål eller problemer, kan du kontakte dem på telefon "0800305122" og "0443909515". Man kan også kontakte dem via e-postadressen "info@ic-ekta.com".

  Klager, komplimenter og tips for Ekta
  Stoler du på Ekta når du skal reise til Ukraina? Hvordan har dine erfaringer hvert med dem så langt? Vi vil gjerne høre alt om din erfaring med Ekta? En kort anmeldelse har mye å si for om andre vil velge å kjøpe forsikring fra dette selskapet. Er det et pålitelig selskap? Er forsikringen like god som de lover? Er deres kundeservice representanter vennlige og kunnskapsrike? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kundeanmeldelse. Dette setter vi stor pris på.

  EKTA
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om EKTA

  Din rangering

  FAQ

  Er EKTA et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om EKTA. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr EKTA?

  EKTA opererer for det meste innenfor Forsikring-bransjen, mer spesifikt med Reiseforsikring, Helseforsikring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til EKTA . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!