Okida

Alle kundeanmeldelser

Okida

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

Logo Spareklubb

Spareklubb

0 Anmeldelser

Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan få hjelp til online. Her hos oss kan du finne anmeldelser og erfaringer gjort av andre kunder ...

Okida

Er det en ting som er slitsomt i livet er det penger. Iallefall om man er ung, eller aldri har trengt å lære om økonomi tidligere, er det ett av de skumleste tingene vi lærer mer om som vi blir eldre. Det er mange som sliter økonomisk, og mange som er redde for å tre inn i den verden. Kanskje det hadde eksistert en hel haug med andre spennende bedrifter, om ikke økonomi og regler var litt enklere. Heldigvis finnes det andre der ute som forstår dette, og vil hjelpe deg med det. Vil du vite mer om Okida er det bare å lese videre nedenfor. 

Om Okida
Okida spesialiserer seg på å hjelpe deg som av forskjellige grunner har mistet kontrollen over egen økonomi. De sammarbeider med diverse banker for å gi deg de beste tilbudene og økonomiske løsningene. 

Produkter og Tjenester hos Okida
Okida spesialiserer seg på økonomisk hjelp. Med Okida får man blant annet tilbud fra opp til 8 gode banker, lavere rente siden de er eksperter på å forhandle med bankene, er gratis og uforpliktende fordi bankene betaler dem, dyktige rådgivere som bryr seg og ønsker å hjelpe deg, samt en personlig rådgiver som følger deg fra dag en. Alt man trenger å gjøre er å først fylle inn en søknad, eller legge igjen telefonnummer, så ringes man av en av deres rådgivere. Deretter vurderer de søknaden din og videresender den til samarbeidende banker. Deretter mottar man forslag på løsninger som passer best i din situasjon og med din økonomi. Så finner man det beste valget i sammarbeid med Okida. Til slutt godkjenner man tilbudet med BankID og lar banken ta seg av resten. Okida er spesielt god på refinansiering med sikkerhet i bolig, lån med sikkerhet og flytting av boliglån. Okida har mye informasjon på nettsiden sin om økonomi, lån og annet. Med Okida kan man enkelt søke om hjelp med refinansiering, lån med sikkerhet, søk om nytt boliglån, inkasso, gjeld, betalingsanmerkninger, egen bolig, månedlige kostnader, tvangssalg, og annet du trenger hjelp med, eller ønsker å finne ut mer om. Banker de sammarbeider med inkluderer Kraft Bank, Nordax Bank, Mybank, Bluestep, Balanse Bank, Bank 2, Svea Finans og Instabank. De sammarbeider også med Resurs Bank, Avida Finans, Optin Bank, og BN Bank. Kundeservice er åpen fra 8 til 20 mandag til fredag, 10 til 16 lørdag, og 14 til 18 på søndager. Selskapet har en veldig fin, moderne og brukervennlig nettside med rikelig av informasjon. 

Komplimenter, Klager og Tips til Okida
Okida er et tilbud for de som trenger å få forbedre sin økonomi eller vil ha hjelp med lån og lignende. Har du erfaring med Okida tidligere? Kanskje du kan gi oss en liten tilbakemelding med dine oppfattninger av selskapet og tjenesten. Hva var din opplevelse? Er denne tjenesten virkelig verdt det? Hvordan er utvalget av banker? Hvordan er kundeservicen deres? Skriv en kundeanmeldelse i dag og hjelp andre å finne den beste løsningen for sin økonomi, om det betyr å bruke dette selskapet, eller å unngå det.