Nexo

Alle kundeanmeldelser

Nexo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo OFX

OFX

1 Anmeldelser

Leter du etter en måte å overføre penger internasjonalt? Overføring av penger kan være risikabel, på grund av...

Logo 1K Daily Profit

1K Daily Profit

8 Anmeldelser

Bitcoin har vel de aller flest hørt om nå, og selv om det har økt i popularitet de siste årene så er det vel egentl...

Nexo

Å få lån kan være svært utfordrende. En av grunnene til dette kan være problemer med tillit. Bortsett fra tillit, er det mange andre faktorer som gjør det vanskelig å få lån. Det er det faktum at verden er et veldig risikabelt sted, og til og med folk som har alt for seg, slik at de ikke trenger lån for å få luksushus og biler kan rase sammen i løpet av veldig kort tid og få penger å spise ville til og med bli et problem. På dette tidspunktet kunne de allerede ha blitt kastet ut av husene sine. Det er ikke alltid på grunn av at personen tar dårlige avgjørelser som gambling eller drikking, men livet skjer bare med dem. Dermed kunne folk som ville søke lån også komme til et punkt hvor de ikke ville være i stand til å betale tilbake slike lån selv om de hadde en god jobb og midler til å betale tilbake lånet da de tok det inn. Dette er grunnen til at bankene normalt vil be om sikkerhet før de gir ut et lån. Men i nyere tid er flere selskaper villige til å ta risikoen for å gi smålån uten rente slik at de som trenger slike lån enkelt kan få tilgang til det og betale tilbake i løpet av kort tid. Et av selskapene du kanskje vil være nedlatende når du ønsker å få lån er Nexo. Du bør imidlertid lese ærlige kundeanmeldelser om Nexo for å vite hva deres andre kunder sier om dem før du velgr å stole på dem.

Om Nexo
Nexo ble etablert i 2007 av 4 gründere. Entreprenørene ønsket å løse utlånsmarkedets ineffektivitet ved å gi kundene sine tilgang til praktiske nettbaserte forbrukslånsprodukter. De var i stand til å utvikle egen proprietær prosessautomatisering i 2010 som var i stand til å gi et nesten øyeblikkelig lån til de som kvalifiserer automatisk. De videreutviklet en mobilvennlig nettside samt Android- og iPhone-apper. Selskapet hevder å ha behandlet mer enn 1 million elektroniske lånesøknader. Den 7. mai 2014 tilbød selskapet en børsnotering og noterte 2,5 millioner aksjer på det offentlige markedet. De tok i bruk big data-scoring og analyser basert på maskinlæring i 2015 mens de integrerte chatbot og bitcoin i 2016. De lar kundene sine ta lån med kryptovaluta.

Tjenester av Nexo
Tjenestene deres inkluderer å gi lån i over 45 valutaer og gi kundene sine Nexo Card. De gir også investorer muligheten til å tjene renter ved å investere i plattformen deres. De ønsker å tilby en bedre måte og et alternativ når det kommer til å låne penger.

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Nexo
Hvis du noen gang har tatt et lån eller investert i Nexo, vil vi gjerne høre om din erfaring. Vennligst skriv din tilbakemelding for selskapet her. Hvor enkelt var det å få lån på plattformen deres? Hvor raskt fikk du tilgang til pengene? Hvor sikret er det å handle på deres plattform? Hvor rimelige er tjenestene deres? Har du noen tips til potensielle Nexokunder? Hvor effektiv og hjelpsom er kundeserviceavdelingen deres? Vil du anbefale Nexo til andre? Takk for at du tar deg tid.