NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Magiro

  Er du lei av forskjellige kosttilskudd rundt om på tv og internett som lover store forandringer til ditt daglige liv, og som uten hemninger kommer med lovnader om en «quick fix» for akkurat dine problemer? Skulle du ønske at der var en måte å enklere skjønne hva et kosttilskudd faktisk gjør for deg, og finne ut om den har dokumentert effekt. Hvordan kunne ditt daglige liv være om du finner løsningen på et problem du har hatt i kanskje årevis? Hvor finnes et slikt tilskudd, og hvordan kan man få tak i slik informasjon? Magiro er et av disse tilskuddene, som nå ønsker å opplyse bedre om sitt produkt for å unngå forvirring, uklarhet og vanskelige jungler av tilskudd og råd. Mageproblemer som luft i magen, sure oppstøt, løs mage og hard mage er noen av problemene Magiro ønsker å løse. Men hjelper det faktisk? Hvor godt fungerer dette produktet for de som har hatt problemer? Dette kan bare de som har prøvd produktet svare på. Les anmeldelser her av kunder med noen av disse problemene her, og finn ut om Magiro er riktig produkt for deg.

  Om Magiro
  Magiro er et nyutviklet helsekostprodukt av Sprekere Liv AS som er relativt nytt på markedet. Produktet kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene som ifølge dem selv har vist seg å ha en god effekt på fordøyelsen. Dette gjør kombinasjonen som finnes i Magiro helt unik. De mener at problemer med magen, irritabel tarm og IBS har blitt mer og mer normalt, og at mange kan løse sine problemer med forandringer i kosthold og gjennom bruk av helsekost og tilskudd.

  Produktet Magiro
  Magiro inneholder ifølge produsenten alle de kjente virkestoffene som har vist seg å ha god effekt på fordøyelsen, og har derfor en helt unik kombinasjon av virkestoffer. Det inneholder også mange kjente bær, frukter og grønnsaker som ifølge dem selv er godt kjente i kampen mot magesmerter og for eksempel luft i magen. Noen av de mest kjente ingrediensene er ting som fennikel, hyllebær og ryllik.

  Pris og service
  Magiro fungerer som et abonnement. Den første måneden får man produktet til halv pris, 125 kroner. Denne forsendelsen varer i 30 dager. Videre kommer nye forsendelser annenhver måned til prisen 500 kroner. Dette gir da en månedspris på 250 kr. På sidene til Magiro finner man informasjon om en e-post-adresse hvor man kan ta kontakt med kundeservice. Videre har de et telefonnummer tilgjengelig for kontakt med kundeservice mandag til onsdag, klokken 12 til klokken 15.

  Klager, komplimenter og tips til Magiro
  Har du prøvd produktet Magiro, og har en egen erfaring du kan dele med folk som vurderer å prøve Magiro? Om du har prøvd tilskuddet vil vi gjerne høre fra deg. Hvor lett var det å bestille fra nettsiden deres, og hvor fort fikk du din første forsendelse av produktet? Hvor godt passer prisen med hvor godt produktet fungerer? Har det hjulpet deg i ditt daglige liv, og hjulpet deg å takle dine mageproblemer? Hvor stor var forskjellen i dine problemer før og etter Magiro. Hvor god hjelp fikk du av kundeservice, om du hadde behov for det? Skriv en anmeldelse under, og hjelp andre kunder som er på jakt etter informasjon om produkter som kan hjelpe mot mageproblemer.

  BELOW 30 | John Magiro generates electricity for his village

  Magiro
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Magiro

  Din rangering

  FAQ

  Er Magiro et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Magiro. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Magiro?

  Magiro opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Magiro . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!