NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ekstralys

  Bilen er noe man bør ta ekstra godt vare på, det er tross alt noe du har investert ganske mye penger på. Og det er ikke nødvendigvis slik at den må koste flere hundre tusen kroner for at du skal anse noe som "mye". For mange er en bil til 50 000 kroner dyrt, og den trenger like mye vedlikehold og kjærlighet som en annen bil. Det er mye en kan gjøre for å sikre at den er i så god stand som mulig, go har du ikke så mye kunnskap om det så er det alltids steder hvor du kan få hjelp. Trenger du for eksempel å bytte ut lysene i bilen din så bør en side du vender deg til være Ekstralys. Det er andre butikker som kan hjelpe deg, men det er få, om noen i Norge som spesialiserer kun på lys. Vi kjenner ikke til noen, gjør du? Om svaret er nei kan det lønne seg å lese videre!

  Informasjon om Ekstralys

  Dette er en butikk som har eksistert helt siden 2004, og er en av svært få butikker av sin type, noe som i seg selv er ganske imponerende med tanke på hva slags butikker som finnes på nett. Og det er ikke snakk om en liten butikk heller, da de i 2019 omsatte for hele ti millioner euro, og var verdens største distributør av merket Lazer. De finnes i mange land, noe som inkluderer Norge så klart, men opprinnelig er dette en dansk butikk. Det som er imponerende med Ekstralys er i stor grad utvalget de har, av ulike lamper og ls, men også i forhold til iblene de selger for og annet maskineri. Det er ikke bare begrenset til biler hos Ekstralys, hvor de også selger lys for gruvedrift, båter og verft. Som de selv sier, alt som ruller eller flyter har de lys til.

  Видеообзор BMW 525d touring 5 серии обзор кузова E39, 2.5 дизель 2002год выпуска, АКПП.

  Hva de selger hos Ekstralys

  Det å gå igjennom hva Ekstralys selger er en stor oppgave, og det er enklest forklart ved å si at de selger ulike lampetyper, som f.eks LED, Xenon, Halogen og slike ting. Om du går inn på disse kategoriene så utvides utvalget i forhold til hva du trenger. De selger også lys for hjemme, men det er altså ikke der fokuset deres ligger, noe som kanskje er like greit da konkurransen i et slikt marked er ganske stort. Ekstralys har også et godt utvalg når det kommer til merker som du kan kjøpe hos dem, hvor du kan gå fra fokus på kvalitet til fokus på pris raskt. Igjen, mye handler om hva du selv er ute etter, så det er jo greit at utvalget er såpass stort.

  Om du har kjøpt fra Ekstralys

  Vi ønsker å få så mye informasjon som mulig om butikkene vi skriver om, og Ekstralys er ikke noe unntak. Så om du er en av dem som har kjøpt fra dem tidligere vil vi gjerne lese om det, og vite hva du syntes. Hjelp oss med å hjelpe andre!


  Lys fra Ekstralys

  Ekstralys
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Ekstralys

  Din rangering

  FAQ

  Er Ekstralys et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ekstralys. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ekstralys?

  Ekstralys opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ekstralys . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!