Kinoklubb

Alle kundeanmeldelser

Kinoklubb

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Kinoklubb

Vi ser alle på filmer. Unge, gamle, kvinner og menn. Filmer har gjennom tidene etter at vi fikk dem utviklet en spesiell måte å fange oppmerksomheten til forskjellige typer folk. Alle har en eller flere kategorier de liker bedre enn andre, og vi finner stort sett alltid en film som kan få oss til å sitte boltret foran skjermen i timesvis. Når vi hører om at en film vi vil se i en viss kategori eller sjanger skal ha premiere snart vil vi se den så fort som mulig. Hvor er det man kan se de aller fleste filmers premiere? På kino. På kino følger vi med på hvordan våre favorittkarakterer i forskjellige filmer går gjennom sin historie. Vi følger med på det store lerretet med i komfortable seter med den beste lyden man kunne ønsket seg til en film. Det er dette kinoklubb handler om. I løpet av året ser vi lanseringen av mange nye filmer. På flere av disse har kinoklubb en medlemskapsordning som gjør at man kun betaler 50% for å se de utvalgte titlene på kino. Man betaler en årsavgift på 150 kroner, og deretter får man 50% rabatt på utvalgte filmtitler gjennom året. Med prisen på kino i dag trenger man bare å bestille 3 billetter på kino for at det skal lønne seg! 

Om Kinoklubb
Kinoklubb ble startet opp i 2015, og er eid av Filmweb AS. Filmweb er en samleside for alt som har med film å gjøre, med alt fra premieredatoer til dag-til-dag kinoprogram på kinoer rundt i landet. Der kan man finne info om hvor filmer streames, når premierer på filmer er, anmeldelser av aktuelle titler samt program for ulike kinoer og trailere til både fremtidige og nåværende filmer. 

Kinoklubbs tjenester
Kinoklubb tilbyr en tjeneste i form av et medlemskap i klubben deres. Som medlem i Kinoklubb får man 50% rabatt på aktuelle titler på utvalgte kinoer rundt i landet. Man melder seg på og betaler 149 kroner og har medlemskap i et år. Man får et medlemsnummer som man kan bruke for å få rabatten når man bestiller i kinoen eller på nett. Medlemskapet fornyes automatisk, men man melder seg av når som helst om man ønsker det. Om man skulle trenge hjelp fra kundestøtte underveis i eller før medlemskapet kan man nå kinoklubb på telefon 90039000 mellom 08:30 og 12:30 fra mandag til fredag. Det går også an å ta kontakt på E-post på Kinoklubb@Filmweb.no. 

Erfaringer, klager og komplimenter til Kinoklubb
Er du, eller har du noen gang vært medlem i kinoklubb? Har du benyttet deg av muligheten til å bestille en billett med 50% rabatt? Har du vært i kontakt med Kinoklubbs kundestøtte om et problem under ditt medlemskap i kninoklubb? Da vil vi høre fra deg. Ved å dele din erfaring, din kundeanmeldelse, eller dine tidligere erfaringer med kinoklubb kan du hjelpe andre til å bestemme om de selv skal melde seg inn. Skriv en tilbakemelding på denne siden, og hjelp andre i valget.