HIDEme Anmeldelser

: 9
44% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-14
VPN-tjeneste
Jeg vil helt klart si at denne VPN-tjenesten er en av de beste jeg har prøvd. Jeg foretrekker den... Les mer
Tremayne Denesik

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-15
Ettertenksomt kjøp
Jeg må bare si at opplevelsen min med denne tjenesten var ganske skuffende. Jeg føler at det er v... Les mer
S. King

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-13
Min erfaring som kunde hos det
Dette selskapet har virkelig imponert meg med kvaliteten og påliteligheten deres. Tjenesten er ra... Les mer
B. Willms

Anmeldelser (9)

  (3)

 (1)

  (2)

  (2)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  VPN-tjeneste

  Sikkerhet er det viktigste for meg, og VPN-tjenesten jeg bruker gir veldig god beskyttelse. Med sterke krypteringsprotokoller og et strengt ingen logger-policy, føler jeg meg trygg på at mine onlineaktiviteter er private og sikre. Ekstrafunksjonene som DNS-lekkasjebeskyttelse og en nødstopp gir meg ekstra sikkerhet, og jeg vet at dataene mine alltid er trygge.

  En av de vanligste problemene jeg har opplevd med andre VPN-tjenester er treg hastighet, men med denne VPN-tjenesten opplever jeg nesten ingen forsinkelse. Enten jeg ser på HD-innhold, spiller online spill eller surfer på nettet, er tilkoblingen alltid rask og pålitelig.

  Brukergrensesnittet på VPN-appen er enkelt å bruke og veldig intuitivt, som gjør den egnet for både nybegynnere og erfarne brukere. Å sette opp og koble til en server tar bare noen få klikk. Appen er også tilgjengelig på ulike plattformer som Windows, macOS, iOS og Android, noe som er veldig nyttig for meg.

  VPN-tjenesten har et stort nettverk av servere i forskjellige land, noe som gjør det enkelt for meg å få tilgang til innhold fra hele verden uten problemer. Jeg har aldri støtt på geografiske begrensninger som ikke kan omgås med denne VPN-tjenesten.

  Kundestøtten er virkelig fantastisk. De få gangene jeg har hatt spørsmål, har støtteteamet vært raske med å svare og har gitt tydelige og nyttige løsninger. At de er tilgjengelige 24/7 er veldig betryggende, og jeg vet at jeg kan få hjelp når som helst.

  Med alle funksjonene og den gode kundeservicen de tilbyr, synes jeg denne VPN-tjenesten gir god valuta for pengene. De har også ulike abonnementsplaner, slik at det er enkelt å finne en som passer til mitt budsjett.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  VPN-tjeneste

  Jeg vil helt klart si at denne VPN-tjenesten er en av de beste jeg har prøvd. Jeg foretrekker den fremfor en annen populær tjeneste fordi du har muligheten til å velge hvilken lokasjon du vil koble deg til. Hastigheten er virkelig imponerende, og jeg har ikke hatt noen problemer med tilkoblingen. I tillegg tilbyr den et stort utvalg av servere over hele verden, noe som gjør det enkelt for meg å få tilgang til innholdet jeg vil. Kundeservicen har vært veldig hjelpsom når jeg har hatt spørsmål, og prisene er rimelige i forhold til kvaliteten du får. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kjøpet mitt og vil trygt anbefale denne VPN-tjenesten til andre som trenger en pålitelig og rask tilkobling.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring som kunde hos dette selskapet

  Dette selskapet har virkelig imponert meg med kvaliteten og påliteligheten deres. Tjenesten er rask og stabil, og prisene er rimelige. Jeg har funnet mange gode tilbud og kampanjer her, som virkelig har gjort opplevelsen enda bedre. Jeg har aldri hatt noen problemer med dette selskapet, og jeg er veldig fornøyd med produktene og tjenestene deres. Jeg gleder meg til å handle her også i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  VPN-tjeneste

  Etter installasjonen fungerte den ikke med en gang. Jeg ble litt skuffet, men så tenkte jeg at jeg kunne prøve å starte datamaskinen på nytt. Etter det begynte den å fungere perfekt. Jeg har brukt den noen dager nå, og den er både rask og pålitelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ettertenksomt kjøp

  Jeg må bare si at opplevelsen min med denne tjenesten var ganske skuffende. Jeg føler at det er viktig å være ærlig og si at jeg ikke fikk den servicen eller verdien for pengene mine som jeg hadde håpet på. Dessverre ble jeg ikke imponert og tror nok ikke jeg kommer til å bruke denne tjenesten igjen. Jeg vil anbefale andre å virkelig vurdere om dette er det rette valget for dem før de bestemmer seg for å bruke tjenesten.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Premium HIDEme-abonnement

  Jeg hadde dessverre en veldig dårlig opplevelse med HIDEme. Hver gang jeg prøvde å se noe, låste det seg og jeg måtte stadig starte tjenesten på nytt. Jeg forventet bedre kvalitet etter å ha betalt for abonnementet mitt. Det er definitivt mye rom for forbedring når det gjelder brukervennlighet og pålitelighet.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte nesten ubrukelig VPN

  Jeg kjøpte denne VPN-en for en stund siden og alt var bra i begynnelsen, men så begynte hastigheten å synke drastisk. Jeg prøvde å kontakte kundestøtten, men de virket ikke interessert i å fikse problemet. Jeg ville ikke anbefale dette!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Premiumkonto

  Jeg ble faktisk veldig skuffet over min opplevelse med Premiumkontoen min hos denne tjenesten. Etter at kontoen min ble slettet uten varsel på grunn av tre års inaktivitet, tok det meg mye tid og energi å få den tilbake. VPN-tilkoblingene var så ustabile, treg og upålitelige både når jeg brukte appen og direkte på ruteren. Det virket ikke som om tjenesten skjulte nettverkstrafikken min godt nok, og identifikasjonen av hvor jeg var fra virket overfladisk. Kundeservicen var heller ikke så hjelpsom som jeg hadde håpet på, de svarte ikke tilfredsstillende på mine henvendelser. Alt i alt ble jeg veldig skuffet over tjenesten og vil ikke anbefale den til noen andre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av en "gratis" proxy

  Jeg lette etter en gratis proxy, og de var det første resultatet jeg fant. De hevdet å tilby en helt gratis proxy, men etter installasjonen la den over 100 mb søppel på PC-en min og sa plutselig at proxyen var en betalt tjeneste.


Andre så også på