Fake ID

Alle kundeanmeldelser

Fake ID

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Fake ID

Mange av oss har i vår ungdom brukt falsk identitet til å komme inn på nattklubben da vi var for ung, eller til å kjøpe alkohol. Det finnes mange trisk i boka, fra å låne ID av eldre søsken som ligner på oss, eller å lage skrap på ID kortet slik at nummerne ikke helt viser vår egentlige alder. Det finnes selvsagt gode grunner for å ha ID, men finnes det regler så er det alltid noen som bryter de. Det er bare snakk om tid. Fake ID er et selskap som er ekspert på å produsere falske ID-kort. Snakk om å leve i den moderne verden der man faktisk kan finne akkurat det man leter etter. Skummelt, men dette er kanskje en god ting? Les videre nedenfor om du vil finne ut mer om selskapet. 

Om Fake ID
Fake ID er en tysk leverandør av falske ID-kort tjenester. Selskapet har ingen informasjon på nettsiden om hvem som opprettet, eier og driver selskapet. Målet til selskapet er antageligvis å tjene penger på mennesker som ønsker å ha en falsk identifikasjon for å få noe de ikke har krav på. 

Produkter og Tjenester hos Fake ID
Fake ID er et selskap som produserer falske ID-kort som student ID, Au-Pair ID, Stats ID, Sosial ID, statsborger ID, førerkort, fiske sertifikat, båtførerkort, doktor-sertifikat, og presse ID. Man lager et falskt ID kort ved å legge den i handlekurven. Der kan kunder redigere detaljene på kortet inkludert fornavn, etternavn, bursdag, fødselssted, nasjonalitet, og utløpsdato. Det finnes annen informasjon man også kan inkludere som høyde og øye-farge, og selvsagt ID foto. Desverre er redigerings mulighetene minimale, og det er for eksempel ikke mulig å legge til institusjons-logo eller variere bakgrunnen veldig mye, der mange av bakgrunnene og type ID-kort kommer med samme mønster. Prisene på ID-kort er relativt rimelige. 

På nettsiden deres finner man instruksjoner om hvordan man lager et ID kort, FAQ og annen hjelp. Man kan også kontakte selskapet om man har spørsmål. Det meste av informasjonen på Fake ID sin nettside er på engelsk, så det er forståelig for mange, men de har også informasjon på nettsiden som enda ikke er oversatt fra tysk. Om man ikke kan tysk så er det vanskelig å finne noen type informasjon som frakt, leveringstid og kostnader. Aksepterte betalingsmetoder er PayPal, kredittkort, Paysafecard (EU kunder), Sofort (EU kunder), og debet kort. Selskapet påstår å tilby internasjonal levering som tar 7 til 14 dager, og frakt i Tyskland tar 1 til 2 dager. 

Komplimenter, Klager og Tips til Fake ID
På leting etter et falskt ID kort? Kanskje Fake ID kan hjelpe deg med det. Har du kanskje allerede erfaring med selskapet? Da må du gjerne skrive en liten tilbakemelding om din opplevelse. Har de et stort utvalg av falske ID kort? Tilbyr de avanserte redigerings-alternativer slik at man kan lage falske ID-kort som ligner det ID-kortet man vil forfalske? Hvordan er prisene? Fungerte egentlig det falske ID-kortet du bestilte? Om du har positive eller negative ting å si om selskapet må du gjerne skrive en kundeanmeldelse hos oss.