Adservice

Alle kundeanmeldelser

Adservice

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo I amsterdam
I amsterdam
0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo AWeber
AWeber
0 Anmeldelser

Driver du din egen bedrift og er på jakt etter et selskap som kan hjelpe deg med markedsføringstjenester gjennom kanaler som e-post? A...

Logo Saas Mantra
Saas Mantra
0 Anmeldelser

Entreprenører prøver alltid å ligge i forkant av markedet. Dette er en av grunnene til at de må komme opp med levedy...

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Adservice

Er du på jakt etter en tjeneste som kan hjelpe deg med å generere trafikk og salg gjennom nettsiden eller bedriften din? Det finnes en rekke selskap som spesialiserer seg på såkalt affiliate markedsføring, som for eksempel Adservice, men hvordan finner du ut om disse selskapene er trygge og pålitelige? På NorskeAnmeldelser kan du lese om andre sin erfaring med Adservice og andre selskap slik at det er lett for deg å velge det selskapet som passer deg best!

Om Adservice
Adservice et selskap som tilbyr markedsføring- og annonseringstjenester for bedrifter. Selskapet ble grunnlagt av Øystein Åsebø og Casper Grud i 2007, og har sitt hovedkontor i Aarhus, Danmark De er også til stede i flere andre europeiske land som blant annet Tyskland, Finland, Spania og her i Norge. I følge selskapet selv er målet deres å kunne tilby de beste og mest effektive løsningene for både annonsører og publishers på en proff måte, og som vil føre til fortjeneste for begge parter. 

Produkter og tjenester av Adservice
Dette selskapet tilbyr i hovedsak en tjeneste som kalles for affiliate markedsføring. Affiliate markedsføring er når et selskap belønner aktører eller partnere for antall besøkende som henvises til bedriften. Dette skjer gjerne ved at noen som driver en blogg eller kanal i sosiale medier anbefaler et produkt for så å linke til selskapets nettside, noe som fører til målbare klikk som bloggeren/publisheren vil bli belønnet for. Annonsøren betaler altså publishers for trafikken de genererer til en nettside. For å bli en publisher hos Adservice trenger du bare å oppgi e-postadressen din, men du må også oppfylle krav om at virksomheten din er minst to år gammel, og at du har et allerede eksisterende publikum, enten innen en nisje eller mer generelt. Du kan også registrere deg hos Adservice som annonsør, noe som fører til at de vil sette deg i kontakt publishere som kan formidle produktet eller tjenesten din til et relevant publikum innen målgruppen du ønsker å nå. Adservice har også en egen app som gjør at du kan få tilgang til kontoen din direkte fra mobil, nettbrett og Apple Watch, i tillegg til nettleserversjonen. Selskapet tilbyr også en rekke tekniske funksjoner som avansert tracking, integrert Google Analytics, Adword og Facebook, samt ulike statistikk-verktøy. Du får også tilgang til en funksjon som kalles Adservice's Comparison Solution som er utviklet for å kunne sette opp, eller redigere, sammenligningssider. På nettsiden deres kan du også finne en oversikt over flere kjente merkenavn som for eksempel Telia, Viaplay, Skyscanner, Santander mm. blant Adservice sine samarbeidspartnere. 

Komplimenter, klager og tips om Adservice
Har du noen erfaring med produktene eller tjenestene til Adservice? Har du en positiv eller negativ tilbakemelding som du ønsker å dele med andre? Her på NorskeAnmeldelser ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre brukere å finne frem til de beste selskapene på nett. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din opplevelse. Hjelp andre ved å dele informasjon om selskapets kundeservice, profesjonalitet, kvalitet, responstid eller andre relevante aspekter.