NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ticket Network

  Nå er det på tide å dra ut på konsert igjen, dra ut å nyte livet og se hvor mye vi har savnet det. Den siste tiden har vært ganske tung for de aller fleste, så det å komme seg ut og ta inn det gode i livet er alle vel forunt. Så avhenger det jo på hva du vil gjøre, om det er konsert, fotballkamp eller kanskje teater du vil dra på? Mange muligheter har du i hvert fall, og ikke minst mange steder å bestille billettene på. Ticket Network er en av dem, og har du hørt om dem tidligere? Om ikke så anbefaler vi at du leser videre, vår erfaring tilsier at du blir mer interessert jo mer du vet om en side som dette! Så les gjerne videre!

  Informasjon om Ticket Network

  Ticket Network er et selskap som er basert i USA, men egentlig er vel slike selskap ganske internasjonale kan man si. Det ble grunnlagt i 2002, noe som var akkurat rundt den tiden hvor nettet eksploderte og alle hadde det hjemme. Da ble det jo også umiddelbart fornuftig å ha en side hvor du kunne selge billetter til konserter og kamper på. Og det er et viktig aspekt av denne siden, at mange av billettene du kan kjøpe selges av andre privatpersoner. Ticket Network i seg selv kan ses på som en mellommann, hvor du ikke kjøper billettene direkte fra dem. Det betyr ikke ta du bør være bekymret for sikkerheten eller påliteligheten ved salg, da nettsiden setter seg selv som garantist. Det er jo også sånn at du selv kan selge billetter på siden om du ønsker det, og da må du gå gjennom en prosess før du får lov til det. Om du har noe du lurer på kan du alltids kontakte dem for å få mer informasjon, men ved å lese kundeanmeldelse om dem får man definitivt et godt inntrykk.

  Underveisvurdering Produksjon av varer og tjenester

  Hva man kan kjøpe billetter til

  Da dette er en amerikansk nettside så er det også for det meste amerikanske events som det selges billetter til. Eller i det minste events og sportskamper som foregår i USA. Så det er en god side å bruke om du skal over dammen, for både sport, konserter og teater. Det er en rekke underkategorier ved hovedkategoriene du kan se igjennom. Men om du bruker søkefeltet kan du for eksempel søke på "Manchester United" så vil billetter til kampene deres dukke opp, der de er tilgjengelige. Det er en typisk billettside, men som de sier selv så kan prisene være litt høyere enn på andre sider. Men til gjengjeld kan du få billetter som er veldig vanskelige å få tak i andre steder. Så det er definitivt en balansegang der, men det virker til å fungere ganske godt.

  Har du en tilbakemelding om Ticket Network ved at du har vært kunde hos dem leser vi den gjerne, så skriv til oss og fortell oss mer om det!


  Få tak i billetter til baseball på Ticket Network

  Ticket Network
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ticket Network

  Din rangering

  FAQ

  Er Ticket Network et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ticket Network. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ticket Network?

  Ticket Network opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ticket Network . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!