Routledge

Alle kundeanmeldelser

Routledge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Routledge

Lurer du på hvor du kan finne vitenskapelige monografier og tidsskrifter på nett? Eller har du har du en egen bok du ønsker å publisere gjennom et forlag? Da kan selskapet Routledge være ideelt for deg. Men når det kommer til nettbaserte virksomheter er det svært viktig å undersøke på forhånd at de både er trygge og pålitelige. Dette kan du gjøre ved å lese om andre kunders sin erfaring om ulike selskap her på NorskeAnmeldelser. Å lese om andre sine opplevelser gjør det mye enklere å avgjøre om dette er et selskap for deg.

Om Routledge
Routledge er et akademisk forlag som ble grunnlagt av George Routledge og W. H. Warne. I 1998 tok selskapet Taylor & Francis over eierskapet av forlaget. I tillegg til å publisere vitenskapelige monografier, tidsskrifter og antologier har Routledge også utgitt oppslagsverk. Selskapet har sitt hovedkontor befinner seg i Oxfordshire i England. I følge selskapet selv er deres mål å gjøre kunnskap tilgjengelig for alle slik at vi kan fortsette å bygge videre på teorier innen vitenskap og teknologi.

Produkter og tjenester av Routledge
I sortimentet til Routledge finner du bøker og tidsskrifter om temaer som samfunnsvitenskap, jus og humanistiske fag. Du kan sortere sortimentet etter hovedkategoriene samfunnsvitenskap, utdanning og læring, mental helse og psykologi, humaniora og mediekunst, vitenskap og teknologi, ingeniørfaget og medisin og helse. I tillegg til bøker og tidsskrift innen de ulike kategoriene viser nettsiden også en oversikt og relaterte bloggposter innen de samme kategoriene. Når du handler fra Routledge kan du velge mellom ulike leveringsalternativer. Standardleveringen er gratis og har en leveringstid på rundt 14 dager til Norge. Dersom du ønsker å returnere en vare du har mottatt fra Routledge må du kontakte selskapet på forhånd, de godtar ikke returer som ikke har blitt meldt inn. I tillegg til å kjøpe produkter på denne nettsiden kan du også kontakte de dersom du har en bok eller et tidsskrift som du ønsker å publisere gjennom forlaget. Dette kan du gjøre ved å sende inn bokforslaget ditt for vurdering. Dersom produktet ditt er godt nok følger det en publiseringsprosess der du og forlaget jobber sammen for å skape det beste ferdige resultatet. Du kan også samarbeide med Routledge gjennom deres Affiliate program. Dette innebærer at du kan tjene penger dersom du har en egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier som kan generere salg ved å markedsføre produkt fra nettsiden på dine sider.

Komplimenter, klager og tips om Routledge
Har du handlet bøker eller andre produkter fra Routledge? Eller har du noen erfaringer med forlagsdelen av selskapet? Vi vil gjerne høre om din tilbakemelding dersom du har benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene deres. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse der du forteller litt om din erfaring med for eksempel kvaliteten på produktene deres, hvor lang leveringstiden var, brukervennligheten til nettsiden, din opplevelse av deres kundeservice eller annen relevant informasjon. Dine tilbakemeldinger kan være nyttige for andre som vurderer å handle fra dette selskapet.