NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Preply

  Er du lei av å pendle frem og tilbake til jobben?

  Har du små barn som du vil bruke mer tid sammen med? Hadde du gode karakterer på skolen, eller er du allerede en lærer? Da har du kanskje tenkt på å bli en lærer på nett! Med så mye arbeid som har blitt flyttet på nett er det mer å velge mellom enn noen gang tidligere. Fra frilansskriving til frilans veileding er det mye å velge mellom. Det kan også være vanskelig å finne en pålitelig og god lærer som kan gjøre en stor forskjell på karakterere til elevene. Preply er en nettside som er en plattform for lærere på nett. Finn ut mer om selskapet og tidligere brukeres erfaringer ved å lese videre.

  Om Preply

  Selskapet ble etabler i 2012 og var en språkbasert lære plattform på nett. Perply er en nettbasert tjeneste som tilbyr læring av forskjellige fag til elever. De har i hovudsak fokus på språk, men har også lærere av andre fag. Målet deres er å tilby de beste læringsmetodene innen språklæring. Preply påstår at de setter kundenes behov først, at de bryr seg om mennesker, er ydmyk, nysgjerrig, sulten og i tillegg bruker plagiat til å gjøre det sikrere mot hackere!

  Produkter og Tjenester hos Preply

  Selskapet tilbyr sine brukere en plattform for folk som vil tjene penger av å veilede og lære andre på nettet. Dette har gjort det mulig for mange å tjene penger, og er en enkel måte å samle lærere og elever på ett sted. Der finner man en oversikt over fag og lærere slik at brukere enkelt kan ta finne lærerene de trenger til sine behov og budsjett. Hos Preply kan folk enkelt lage en konto, og vipps, så er du klar til å lære elever på nett, i tillegg til å få betalt. Bankkort og PayPal brukes til betaling. De tilbyr time-pakker fra 5, 10, 15 og 20 å velge mellom. Perply er en grei måte å skape struktur for læreren, men også for elevene. De har en fin og brukervennlig nettside som er enkel i bruk og har mye hjelpsom informasjon som er enkel å finne.

  Komplimenter, Klager og Tips til Preply

  Nå høres Preply ut som et fantastisk sted å starte når de kommer til lærere på nett. Man kan finne lærere av mange forskjellige fag, og spesielt språk og kunnskapsbaserte fag som matematikk, algebra, kjemi, biologi, og enda mer. Det finnes mange lærere med rimelige priser, og gode bakgrunner for forståelse og erfaring. Men hvordan er det for lærere? Er dette i hovudsak en nettside som egner seg for lærere utenfor den vestre verden? Kan man fra Norge, Storbritannia eller USA måle seg med de andre lærerne på nettsiden? Hva er din erfaring? Har du brukt Preply tidligere? Hvordan var din opplevelse? Det er ikke alltid lett å vite noe før man har erfaring selv, men da er det lett å gå på en smell selv. Det beste er å høre fra tidligere kunder! Om du har brukt Preply tidligere kan du gjerne skrive en liten kundeanmeldelse. Din tilbakemelding kan hjelpe andre.

  Preply
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Preply

  Din rangering

  FAQ

  Er Preply et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Preply. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Preply?

  Preply opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Preply . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!