PDF Expert

Alle kundeanmeldelser

PDF Expert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

PDF Expert

Har du lest bøker eller PDF filer på nett, og skulle ønske du kunne fremheve en del av dokumentet, men programmet du bruker lar deg ikke tillate det?Det er du ikke alene om. Det er ingenting mer seigt enn å lese et langt dokument eller stor bok på universitete som bare er tilgjengelig som PDF og ikke ha muligheten til å fremheve og lage notater. Hvem satt oss i det hullet liksom? Fortvil ikke. Heldigvis finnes det selskap som PDF Expert som er basert på at man kan fremheve og lage notater på PDF filer og dokumenter. For å finne ut mer om selskapet er det bare å lese videre. 

Om PDF Expert
Selskapet var opprettet i 2007, men det finnes ingen informasjon på deres nettside om hvem som eier eller etablerte selskapet. PDF Expert er et selskap som tilbyr notering og fremheving av informasjon på PDF dokumentet ditt. Dette er en nødvendighet for veldig mange i diverse yrker som journalister, lærere, professorer, studenter, kontorarbeidere av omtrent alle slag, arkitekter, ingeniører, og mange mange flere. Målet deres et å gjøre redigering av PDF, tekster, bilder og linker raskt og enkelt, samt gjenkalle, legge til eller slette sider, alt med bare ett klikk. 

Produkter og Tjenester hos PDF Expert
Tjenesten er tilgjengelig på iPhone, iPad og Mac, og har dermet en relativt liten målgruppe denne tjenesten faktisk fungerer for. Hva med alle de andre merkene av elektroniske enheter der ute? Tjenestene inkluderer lesing av bøker, notatskriving, PDF justering, signering av dokumenter og mye mer. De gjør lesinger av PDFer enklere og mer avslappende med vakre design, glatt rulling, to-siders utsikt, inkludert Dag, Natt og Sepia moduser. De tilbyr at man kan ta nydelige notater med de riktige tilbehøret og verktøyet som kan hjelpe mens man leser, fremhever det viktige og lager fargekodete notater. Man kan også organisere notater med deres Annotation sum for å raskt finne frem de viktige notatene. Disse kan enkelt lastes ned. De tilbyr lynraskt åpning av store og kompliserte PDFer med mange sider og store tabeller på ett sekund. I tillegg kan man enkelt konvertere PDF filer til Word, Excel, Powerpoint og mer. De har en moderne teknologi som tilbyr å friske opp gamle filer til en plettfri PDF. Tjenestene er også tilgjengelig på en rekke forskjellige språk, som engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, japansk, kinesisk, russisk, og ukrainsk. 

Komplimenter, Klager og Tips til PDF Expert
Lei av å tukle med PDFer som ikke lar seg redigere, notere eller fargelegge viktige deler av teksten? Det er du ikke alene om. Det finnes heldigvis mange selskaper som tilbyr disse tjenestene, som er viktigere og viktigere med hver dag som går. Har du tidligere erfaring med PDF Expert? Om du hadde en god eller dårlig opplevelse med selskapet er din tilbakemelding helt gull verdt! Du kan hjelpe andre å styre unna, eller styre mot, et selskap som kanskje er så fantastisk at flere virkelig bør ha dem i sitt liv. Skriv en liten kundeanmeldelse her i dag.