NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Norton

  Vi er mer på nettet i dag enn noen gang tidligere. Det er naturlig av flere forskjellige årsaker, og siden teknologien utvikles hele tiden, så vi har jo stadig mer lyst til å være på våre PC-er, telefoner og lignende. Men det fører med seg viss fare, om at noen kanskje hacker seg inn på enhetene våre. Om du bare spiller og ikke har noen personlig informasjon så er det greit nok, det er ikke akkurat ideelt, men det er ikke så farlig. Har du derimot lagt inn private opplysninger eller kanskje bankdetaljer, så blir det straks verre. Derfor har man Norton, en antivirus tjeneste som har eksistert i flere år, og som er en av de mest kjente kanskje? Om du er interessert i å kjøpe et nytt antivirus, så anbefaler vi at du leser videre. Vår kundeanmeldelse kan hjelpe deg med det du trenger, og du får den tilbakemelding du behøver!

  Hva du bør vite om Norton

  Norton er langt i fra det eneste selskapet som jobber med antivrus, men det er definitivt blant de mest kjente og det mest brukte. Det hjelper litt at selskapet har vært i gang siden 1982, og selve programmet for antivirus har eksistert siden 1991. Det er jo rundt den tiden internett virkelig eksploderte, og behovet for det et selskap som Norton faktisk gir deg. Ellers er det et selskap som man har en tillit til, noe som er naturlig nok veldig viktig med tanke på det de selger, og de har hatt stor suksess i bransjen, noe som gjør det til et godt valg om du vil kjøpe det de selger. Så bør vi også nevne at du har muligheten til å teste produktene deres for en gratisperiode. Da får du god tilgang til det du kan forvente, så har du bedre grunnlag til å bestemme deg.

  Hva du kan kjøpe fra Norton

  Som sagt selger de mer enn bare antivirus, selv om det er der de har blitt populære. De har faktisk en ganske lang liste med produkter og tjenester de tilbyr, og det er mer omfattende enn hva man skulle tro. Vil du ha VPN, så kan Norton hjelpe deg med det, eller kanskje er du ute etter sikkerhet på mobilen? Måten man bruker Norton på er via en abonnementstjeneste, som du kan avslutte når du vil. For mobil er det jo ganske fornuftig å ha antivirus, med tanke på at vi bruker offentlige nett, noe som gjør det mye lettere for andre å hacke seg inn på telefonen din. Komplett beskyttelse er kanskje vanskelig å få til, men Norton tilbyr deg uansett ganske mye som du bør ta en titt på. Det er mye å tenke på, men om du kan få beskyttelse for deg selv og for resten av familien din, så er det verdt å ta en titt!

  Har du brukt Norton så vil vi gjerne vite mer om det, og hva du faktisk synes. Det er viktig for oss, så skriv gjerne til oss og fortell!

  Norton
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Norton

  Din rangering

  FAQ

  Er Norton et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Norton. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Norton?

  Norton opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Norton . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!