NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser NordPass

  Takket være tiden vi lever er vi mer utsatt for angrep i dag enn noen gang tidligere. Og da mener vi ikke livsfarlige angrep med våpen, men heller via nettet. Har du en tilstedeværelse på nettet i dag kan du rimeligvis anta at noen kan få tilgang til deg, dine passord, og alle dine opplysninger. Det kan være ganske dumt, for å si det forsiktig, om du har ting du gjerne vil passe på. Bare tenk på problemene du kan få om de får tak i bankopplysningene dine for eksempel. Så det å være sikker og skjule alle dine passord er viktig. Men med tanke på at du sannsynligvis har veldig mange passord for flere forskjellige sider kan en tjeneste som NordPass være noe for deg. Du er kanskje ikke helt sikker på hva det er? Da bør du lese videre!

  Hva du bør vite om NordPass

  Som sagt så er nettsikkerhet utrolig viktig, men ikke bare ved å bruke VPN eller slike ting. Det å ha et sted som kan samle dine passord på en trygg og pålitelig måte kan være avgjørende. Om NordPass sitt navn virker kjent er det kanskje fordi de er en del av NordVPN, som er en av de mest kjente VPN-tjenestene som finnes i dag. Da vet du at selve selskapet er ganske pålitelig, for å si det sånn. Det fine med NordPass er at du kan bruke det overalt. Det er ikke noe er laget bare for PC. Om du sliter med å huske passordene dine på din iPhone er denne perfekt. iOs har jo sin egen lagring av passord, men det er ikke oppbevart og sikret på en like trygg måte som det NordPass tilbyr deg. Og det er jo det som er hele greia, i tillegg til at de ikke gjør det nødvendig for deg å huske passordene dine hele tiden, da de lagrer dem!

  Bedre Tjenester til folket! Ep.2 Ruter

  Hvordan det fungerer

  Som alle andre tjenester som dette så må du betale. Du setter opp en plan for hva du vil ha, hvor mange enheter du vil ha dekket osv. De har en gratisversjon, men funksjonene tilgjengelig på den er så manglende at om du skal bruke NordPass så bør du betale for det i stedet. Da får du den sikkerheten og dekningen du faktisk trenger med en slik tjeneste. De har også en familieversjon om du vil sikre passordene for alle i familien, og skal du ha den vanlige premiumversjonen koster det rundt 20 kr per måned. Det er ikke altfor dyrt akkurat. Du kan altså bruke det på mange forskjellige enheter, og velger du premium kan du gjøre det samtidig på alle enheter du har. Da er du sikret, og om noe skulle skje har de også en skanner som hjelper deg med å passe på. Det høres vel ganske bra ut?

  Om du har en egen kundeanmeldelse å skrive, eller erfaring og tilbakemelding du vil dele med oss gjør det ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor da!


  En anmeldelse av Nordpass

  NordPass
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om NordPass

  Din rangering

  FAQ

  Er NordPass et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om NordPass. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr NordPass?

  NordPass opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til NordPass . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!