NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Freska

  I en tid hvor man har stadig mindre tid til å utføre pliktene i hjemmet trenger man alltid noen andre som kan hjelpe deg. Freska er et slikt selskap, som et rengjøringsselskap som hjelper deg når du har behov for det. La oss se litt nærmere på Freska.

  Ting å vite om Freska
  Freska tilbyr deg altså vaskehjelp, og som sagt, i en stadig mer travel hverdag så er det kanskje en god idé. Spesielt om man har råd til det. Fordi om man har både barn å ta hånd om, samt lage mat og jobbe, da blir det ikke mye tid igjen til husarbeidet. Det er også noe som kan gjøre hverdagen litt lettere. For det er klart, om huset ditt er rotete og skittent kommer du hele tiden til å føle et visst press om å gjøre rent, selv om du kanskje ikke har tid eller energi. Så det er en vanskelig situasjon. For å ikke snakke om hvis du har fysiske problemer som begrenser dine muligheter. Det er altså det Freska ønsker å hjelpe med, og om du har behovet, eller om du en dag føler deg litt latere enn vanlig, så er det jo et godt alternativ.

  Hvordan det fungerer

  Du kan bestille det hele via nettet, på deres hjemmeside. Der kan du sette inn hvor stor boligen din er og hvor du bor, slik at de kan kontrollere tilgjengeligheten. Når det er i orden så får du et tilbud, og generelt starter det fra 459 kroner i timen, men det kan forandre seg avhengig av omstendighetene. Du kan også sette opp et abonnement hos Freska som gjør at de kommer til deg annenhver uke, eller når det passer deg best. Det er også verdt å nevne at vindusvask ikke inngår i denne pakken, men at du kan bestille det separat. Det er også visse andre oppgaver de ikke utfører, som de forklarer selv. Så om det er spesifikt arbeid du vil ha bli gjort så må du sjekke med Freska for å være sikker på hva de gjør. Det at de har en 100 prosents fornøydhetsgaranti som gjør at de retter opp arbeidet innen 6 dager. Noe som er godt å høre.

  Ulike erfaringer med Freska

  En ting som er klart, om du skal betale noen til å komme inn i ditt hjem for å gjøre rent vil du veldig gjerne ha tillit til de. Ikke at man ikke bør ha det til Freska, men man lar jo en fremmed komme inn i sitt hjem. Det ser ikke ut som Freska har hatt slike problemer, da det ville skapt stor oppstandelse om deres ansatte stjal fra kundene. Men det er likevel noe som mange er redde for. Heldigvis ser det ut som at Freskas rykte er bra, og at de gjør en god jobb. De har utført over 200 000 oppdrag i Norge, noe som tilsier at de er til å stole på.

  Har du brukt Freska som vaskehjelp, eller for vindusvask vil vi gjerne høre dine meninger om dette selskapet. Skriv til oss!


  I dag er det vaskedag!

  Freska
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Freska

  Din anmeldelse