NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Flyhjelp

  De fleste av oss nyter en ferie til utlandet i ny og ne. Varme land, med vakre strender, gjør godt for både kropp og sjel. Flyturen er derimot noe de fleste av oss kunne være foruten. Trange seter, fremmede passasjerer, og flymat er noe vi holder ut med i håp om at vi får en uforglemmelig og deilig ferie når vi kommer frem. Men, det er ikke alltid ting går som planlagt. Flyturen var bestilt, men startet ikke etter avtalt tid. Med flere timers venting, romlende mager, og triste ansikter, håper vi at det til slutt blir verdt det - men ferien blir kortere for hvert minutt! Kanskje skal man på jobb neste dag, og kommer mye senere hjem enn planlagt. Kanskje har man ventet i dagesvis på å få fly igjen. Hva gjør man i slike situasjoner? Flyhjelp er et selskap som tilbyr nettopp dette - hjelp med å kreve refundering av forsinkede flyturer! Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders erfaringer med selskapet.

  Om Flyfjelp

  Flyhjelp er et skandinavisk selskap som var stiftet i 2014, og har hovedkontor i København. Selskapet sammarbeider med Trygg for å hjelpe misfornøyde kunder å kreve kompensasjon og refusjon av flybilletter, og er statsautorisert til å innkreve dette. Selskapet hjelper tusenvis av passasjerer fra Norge, Danmark og Sverige med å få kompensasjon fra flyselskapene. Teamet deres består av skandinaviske eksperter innenfor flypassasjerers rettigheter, og har som ambisjon å levere førseklasses service. Flyhjelp ble nominert til EY Entrepeneur Of The Year, som feirer de beste vektskaperne i Danmark og resten av verden.

  Produkter og Tjenester hos Flyhjelp

  Tjenester tilbudt av Flyhjelp inkluderer informasjon om rettigheter ved flyforsinkelse, fly kansellering, nektet boarding, mistet bagasje, mistet flyforbindelse, ekstrautgifter, i tillegg til informasjon i henhold til COVID-19 om rettigheter og hvordan saken din er påvirket. Flyhjelp har kundesenter og man kan finne kontaktinformasjon på deres nettside. Dessverre har de ingen informasjon om telefontider, eller åpningstider, annet enn at kundeservice er stengt i helgene. Flyhjelp påstår at deres tjenester er rask og enkel å starte, og de har en søkemotor der kunder kan fylle inn destinasjonen de ønsker kompensasjon eller refusjon fra. Flyhjelp påstår at de vinner 98% av sakene, og at det er helt risikofritt. Nettsiden deres er brukervennlig, oversiktlig og har mye informasjon om forskjellige rettigheter og krav.

  Komplimenter, Klager og Tips til Flyhjelp

  Det finnes ikke noe verre måte å starte ferien på enn å finne ut at flyturen din er forsinket, kansellert eller at flyselskapet har mistet bagasjen din! Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre i slike situasjoner. Flyhjelp tilbyr hjelp i dette området, men er de så pålitelige som de påstår? Har du erfaring med Flyhjelp? Opplevde du positive overraskelser eller uforutsette problemer? En liten tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe mange andre å finne den hjelpen de har vært på utkikk etter. Det er mange kunder som har blitt sviktet av flyselskapene, men som ikke vet hvilke rettigheter de har. Skriv en kort kundeanmeldelse om din erfaring med Flyhjelp her.

  Flyhjelp
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Flyhjelp

  Din rangering

  FAQ

  Er Flyhjelp et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Flyhjelp. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Flyhjelp?

  Flyhjelp opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Flyhjelp . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!