NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Eiendomsmegler

  Tenker du på å selge bolig, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

  Det er så mange vakre eiendommer å velge mellom, spesielt i lille Norge! Man må vanligvis gjøre noen kompromiss mellom hvor man bor i forhold til hvor man jobber. De fleste av oss har en drøm om å bo i en fin eiendom, som kommer an på hva du liker selvsagt! Men å finne drømmehjemmet mens vi samtidig helst vil bo nærmt jobben, iallefall for de som ikke jobber hjemmefra, og da kan prisene variere kraftig. Og ofte må man betale mer enn det man kanskje ideelt sett hadde betalt for. Eiendomsmeglere kan hjelpe med slike ting, men de kan også gjøre det vanskelig å vite om dette er den beste eiendommen på markedet. Og avhenging av hvor man bor er det ikke nødvendigvis alltid åpenbart. Eiendomsmegler er en tjeneste som tilbyr hjelp med dette. Les videre og finn ut mer om selskapet nedenfor.

  Om Eiendomsmegler

  Selskapet er eid av Nettbureau AS, som drifter en rekke ombudstjenester som Boligalarm, BesteVarmepumpe og mer. Eiendomsmegler er en gratis ombudstjeneste som hjelper bruker å få mer kontroll over eiendomsmeglere og boliger i sitt område slik at kunden selv kan velge hvilken eiendomsmegler de syns har de beste tilbudene. Målet er å gi brukere muligheten til å gjøre et opplyst, og økonomisk gunstig valg.

  Produkter og Tjenester hos Eiendomsmegler

  På deres nettside finner man en rekke informasjon som er relevant når man søker om ny bollig. De har blant annet tjenester som salg av bolig, takstmann, tilstandsrapport, utleiemegler, salg av næringseiendom, landbrukseiendom, tomt, hytte og leilighet, samt verdivurdering. I tillegg har de artikler på temaet, en liste over relevante selskaper, populære byer og litt diverse. Hos Eiendomsmegler får man konkurransedyktige tilbud uansett hva slags eiendom du vil kjøpe eller selge. Det som gjør det til en gunstig tjeneste er at man kan sammenligne priser fra forskjellige meglere slik at brukeren selv kan velge hvilke tilbud de vil velge, og er helt uforpliktet til å si ja. Selskapet har en veldig enkel, og brukervennlig nettside, og informasjonen er klart of tydelig tilgjengelig. De har derimot ingen om-oss side.

  Komplimenter, Klager og Tips til Eiendomsmegler

  Å finne de beste tilbudene kan være en slitsom oppgave. Med så mange selskaper går det raskt i surr. Heldigvis finnes det i dag bedrifter som tilbyr å hjelpe brukere med slike valg. I tillegg er det helt gratis og uforpliktet. Det vil si at brukeren får makten. Men hvordan fungerer dette egentlig i praksis? Er det så enkel og lettvint som selskapet påstår? Om du har erfaring med Eiendomsmegler, til og med om du har hatt en dårlig erfaring. Vil vi gjerne høre fra deg! Har du brukt Eiendomsmegler til å finne de beste tilbudene for deg? Gjorde det en forskjell å bruke denne tjenesten, eller var det ikke nødvendig? Hvordan var kundesenteret? Hadde de et bra tilbud for området du bor i, eller ville flytte til? Skriv gjerne en kort tilbakemelding her. Du kan hjelpe andre ved å skrive en kundeanmeldelse om din opplevelse.

  Eiendomsmegler
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Eiendomsmegler

  Din rangering

  FAQ

  Er Eiendomsmegler et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Eiendomsmegler. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Eiendomsmegler?

  Eiendomsmegler opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Eiendomsmegler . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!