Dashlane

Alle kundeanmeldelser

Dashlane

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Dashlane

Når det kommer til passord er det ikke alltid like lett. Det er alltid et eller annet problem, og de er enten for lette, slik at sjansen for å til å bli hacket er stor, eller så er de rett og slett for kompliserte til å huske. Vi kjenner alle til frustrasjonen. Mange bruker også det samme passordet på ulike nettsteder. Et av selskapene som prøver å hjelpe med det problemet er Dashlane. Men kan du stole på dette selskapet? Gir de den hjelpem du trenger, med passord som er komplekse, men samtidig praktiske? Vil de ikke prøve å hacke passordene dine selv? Og hvis du skulle få problemer med å bruke et av passordene de genererte for deg, vil kundeserviceavdelingen deres hjelpe deg med å rette opp dette? Er det noen grunn til å være skeptisk til selskapet? Finn ut alt om Dashlane ved å lese anmeldelser som andre kunder av Dashlane har lagt igjen her på Norskeanmeldelser.no. Deres erfaringer, kommentarer og meninger kan gi deg en ide om hvordan ting hos Dashlane virkelig fungerer, slik at du kan ta en beslutning om du burde stole på Dashlane eller ikke.

Om Dashlane
Dashlane er et selskap som jobber med passord. De ønsker å tilby sikre, men likevel praktiske passordtjenester. David Pogue i New York Times kaller passordbehandleren til Dashlanes «livsforandrende flott». De tilbyr en passordbehandlingstjeneste som holder styr på passordene dine uansett hvor ofte (eller lite) du bruker dem. De husker passordene dine og skriver dem for deg på nettet, slik at det blir mindre jobb for deg. På den måten kan du ha oversikt over hvilke passord du allerede har brukt, slik at du kan lage unike passord for alle kontoene dine. De tilbyr også et autofyll-alternativ som fyller ut dine digitale skjemaer for deg. Hvis selvfølgelig nettleseren din allerede holder styr på viktig detaljinformasjon, men du kan også lagre den tryggere på Dashlane. For betalinger tilbyr de digital lommebok som lagrer informasjonen om din PayPal-konto, kredittkort, bankinformasjon, debetkort og mer. De har også en passgenerator som hjelper deg med å lage unike og sikre passord for alle kontoene dine, en passordbytter og sikkerhetsvarsler som advarer deg når et av passordene eller kontoene dine ser ut til å være kompromittert.

Tjenester fra Dashlane.
Du kan selvfølgelig laste ned tjenestene deres til din personlige datamaskin, men du kan også bruke dem på mobiltelefonen. De har en app som du kan laste ned for din Apple iPhone eller Android-smarttelefon. Tjenestene til Dashlane er gratis, men de tilbyr også en premiumversjon som tilbyr flere alternativer som automatisk synkronisering og sikkerhetskopiering for alle enhetene du bruker Dashlane på. De er også å finne på sosiale medier som Facebook, Twitter og Google+.

Erfaringer med Dashlane
Bruker du allerede Dashlane-programvaren eller er du en trofast kunde? Har du gjort det tidligere, og bestemt deg for å aldri bruke det igjen? I begge tilfeller vil vi gjerne høre din erfaring og tilbakemelding om dette selskapet. Er du en fornøyd bruker av deres digitale lommebok? Eller genererer passordgeneratoren deres bare passord som du aldri vil bruke fordi de bare ikke kan huskes? Hjelper passordbehandleren deres deg med å holde styr på alle passordene dine? Eller er skjemaets autofyll mer problemer enn det er verdt? Skriv en kundeanmeldelse, og hjelp andre finne ut om Dashlane er et selskap som er verdt å stole på.

Hjelper Dashlane deg virkelig med å holde styr på alle passordene dine? Les anmeldelser om deres passordbehandler, passordgenerator, digitale lommebok og mer.

Les anmeldelser av andre selskap her.