Clean Email

Alle kundeanmeldelser

Clean Email

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Clean Email

I dag er det vanlig at folk har en eller flere e-postadresser som kan bli brukt til alt fra jobb og skole, til netthandel og reklame. Det er heller ikke da uvanlig å motta en del uønskede email. Om disse ikke blir gjennomgått kan det etter hvert kan føre til at der hoper seg opp i innboksen. Det kan det være utfordrende å finne et velfungerende system som ikke er for komplisert eller tidskrevende. Det er Clean Email kommer inn. Applikasjonen tar seg av organiseringen av e-posten din på en effektiv måte, samtidig som den vil ta seg av oppryddingen ved å slette uønskede meldinger slik at du slipper å gjøre det manuelt. 

Om Clean Email
Clean Email er en app som hjelper deg med å administrere innboksen til mailadressen din. Applikasjonen sorterer, sletter og organiserer akkurat slik du ønsker. Det er en personvernorientert e-postrenser som vil ta seg av oppryddingen av innboksen din, og samtidig respektere ditt privatliv ved å holde din data trygg. Appen gir deg også muligheten til å avslutte ulike abonnementet på e-poster, og målet er å hjelpe deg holde kontroll over innboksen din.

Programmet fungerer på alle enheter og med alle e-postleverandører som Yahoo, Gmail, Hotmail, AOL, i tillegg til din skole og bedrift sin e-postkonto. Sikkerheten blir revidert av en uavhengig tredjepart med jevne mellomrom, og du kan derfor være sikker på at all data fra e-posten din er trygg og ikke blir misbrukt.

Formålet med applikasjonen er at du på en lettvint måte skal ha muligheten til å få kontroll over innboksen din, som for de fleste kan ha en tendens til å være ganske uorganisert. Fordeler du kan oppnå ved å bruke Clean Email inkluderer å spare tid, redusere stress og få bedre kontroll, i tillegg til at det er du selv som bestemmer hva slags regler programmet skal følge.

Slik kan du bruke Clean Email
Clean Email er en applikasjon som organiserer innboksen til din e-post. Programmet vil flytte og fjerne ulike e-poster, i tillegg til at du har muligheten til å la det flytte meldinger til papirkurven og markere ved bruk av etiketter. 

Appen vil organisere opp til 1000 e-postergratis, men du trenger et abonnement om du ønsker at appen skal organisere mer enn 1000 email. Appen har også andre funksjoner som blant annet sørger for at du ikke mottar uønskede abonnementer eller nyhetsbrev, og at e-poster som samsvarer med regler du selv velger kan bli fjernet, arkivert eller flyttet. Disse funksjonene er kun tilgjengelige gjennom et aktivt betalt abonnement. 

Erfaringer med Clean Email
Det er her din rolle som forbruker er viktig. Vi på NorskeAnmeldelser ønsker å få tilbakemeldinger av dere som har prøvd ut Clean Email. Vi vil høre deres ærlige tanker og erfaringer. Hvordan var din opplevelse med appen? Fortell oss dine tanker rundt pris, kvalitet, kundeservice og reaksjoner på eventuelle problemer du traff på. Dette er viktige faktorer for å danne et godt bilde av Clean Email. Sammen kan vi alle dele våre erfaringer og hjelpe hverandre finne ut hva slags selskap som er verdt å stole på. Ettersom at flere er skeptiske til program som skal «renske» e-posten, kan det hende at det er kritikkverdige forhold, og de vil vi gjerne høre om!