Private Internet Access

Alle kundeanmeldelser

Private Internet Access

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo Tvpakker

Tvpakker

0 Anmeldelser

Elsker du å se på TV? Det er ikke det samme å se på TV uten å ha tilgang til et stort utvalg av TV kanaler. Da er det...

Logo NordVPN

NordVPN

0 Anmeldelser

Internett er en fantastisk oppfinnelse, og kanskje den største noensinne. Effekten den har hatt på menneskeheten kan ikke undervurdere...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Private Internet Access

Det å være tilkoblet på nett er noe vi er de aller fleste dager. Det er mulig å koble seg vekk, men da vi for det meste trenger nettet, så er det kanskje visse ting vi bør sette på plass, sånn at vi har en trygg hverdag på nettet. For du har sikkert hørt historier om folk som blir hacket og lignende, enten det er på telefon, på PC hjemme eller vi andre metoder. Men det er faktisk mulig å beskytte seg selv, og det på en ganske effektiv måte også. Det kan du gjøre med blant annet Private Internet Access, en VPN som er veldig populær, men som kanskje ikke har den største PR-en som mange av deres konkurrenter har. Men det er virkelig verdt å vite om tjenesten, hva den tilbyr og kanskje gi den en sjanse til slutt?

Les vår kundeanmeldelse og få vår tilbakemelding og erfaring, så du har all info du behøver.

Hva du bør vite om Private Internet Access
Dette er et selskap som har svært mange års erfaring i bransjen, og som bare av den grunn kan være verdt å gi et forsøk. Det er et amerikansk selskap, men det er vel så relevant som du vil at det skal være. Veldig viktig er det ikke i hvert fall. Når du bruker deres tjeneste så kan du ha en prøveperiode, og det er sånn at de ikke holder logger på det du driver med, eller ditt kundeforhold utenom selve betalingene. Det er jo greit nok, og du har muligheten til å bruke tjenesten på flere ulike plattformer, samtidig.

Den passer for Windows, Mac, iOS, Android og andre, og du kan også sette opp ruteren din. Det betyr at hele hjemmenettverket ditt kan være beskyttet, og det svært verdifullt, og gjør det rett og slett mye enklere.

Hvordan du bruker det
Selve tjenesten er veldig enkel å bruke og sette opp. Om du skal ha den for din PC, så bare laster du ned programmet og installerer det. Deretter velger du hvilket land du vil surfe fra. Vil du for eksempel se hva den amerikanske katalogen av Netflix tilbyr kan du det, eller om du vil se engelske høydepunkter fra Premier League så kan du også det.

Om valget ditt er bare at du vil beskytte identiteten din, så er det en mulighet, så det er ingen tvil om at det er mange bruksområder, og mange gode grunner til å benytte seg av Private Internet Access. Det er også helt risikofritt, du må dog ha en konto registrert. Du kan betale per måned om du føler det er best, eller så kan du betale for en lenger periode, slik at du ikke behøver å tenke på det mer. Valget er ditt.

Er du en av dem som har brukt Private Internet Access så vil vi gjerne vite mer om det, så nøl ikke, og skriv til oss. Da vet vi litt mer, og det samme vil våre andre lesere også gjøre!