NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zavvi

  Man skulle kanskje ikke tro det, men det finnes altså langt flere butikker enn bare Amazon på nettet. Sånn som det selskapet har dominert, ikke bare markedet, men også nyhetsbildet skulle man tro at de var det eneste alternativet ditt. Men det er langt i fra tilfellet, og selv om Zavvi ikke kan sies å være på samme størrelse, så er det en større sjarm å handle hos dem enn hos giganter som overnevnte. Har du ikke hørt om Zavvi før? Ja, det er jo noe av problemet, så les gjerne vår artikkel her for å få all informasjon du behøver. Da kan det hendet at du velger en slik butikk i stedet, så gir man i det minste en sjanse til andre butikker enn å bare gi mer penger til Jeff Bezos. Men valget er jo naturligvis ditt!

  Informasjon om Zavvi og det du bør vite

  Zavvi er ikke akkurat en lokal butikk da, det er noe man bør vite. Man vil jo gjerne støtte lokale butikker, men det er ikke akkurat mange her i Norge som kan måle seg med det Zavvi har å tilby. Det ble etablert i 2007, så det har vært ganske suksessfullt medt tanke på at det har eksistert så lenge. Det er et britisk selskap, og det er ikke sånn at de har et norsk kontor med norsk kundetjeneste. Det bør vel ikke være et veldig stort problem, da det tross alt er realiteten som de fleste av oss lever i. Så er det jo greit å huske på at siden de er basert i Storbritannia må du betale moms og frakt. De har gratis frakt, men det er ikke tilgjengelig for oss, noe som er litt synd. Men om du først har bestemt deg for å kjøpe noe er vel ikke det noe som stopper deg.

  Slik velger du rett nettbutikk - ehandelsintegrasjonen mot ERP- system som en viktig faktor.

  Hva du kan kjøpe hos Zavvi

  Dette er en butikk som i all hovedsak fokuserer på varer og produkter fra underholdningsbransjen. Det betyr at du kan kjøpe lisensierte produkter fra Marvel, DC, Harry Potter og lignende. De selger filmer, spill, musikk og er generelt en kul butikk å handle hos. Det er en av de store tingene med Zavvi, i at utvalget er det knapt noen annen butikk som kan måle seg med. Og når vi tar en rask titt på prisene så er det ikke for dyrt heller, men egentlig akkurat der du forventer det skal være.

  Sagt på en annen måte så er det en butikk du har lyst til å kjøpe noe fra, selv om du kanskje ikke hadde planlagt det. Det er et godt og bredt utvalg i forhold til det de selger, så det er definitivt verdt en titt.

  Leser du en kundeanmeldelse av Zavvi vil vi tro at du kommer til å bli overbevist, og vi leser gjerne om erfaring & tilbakemelding angående Zavvi og hva deres kunder mener. Det er viktig for oss og hjelper lesere som ikke har handlet der enda!


  Eksempel på hva du kan kjøpe hos Zavvi

  Zavvi
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Zavvi

  Din rangering

  FAQ

  Er Zavvi et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Zavvi. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Zavvi?

  Zavvi opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Zavvi . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!