NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vistaprint

  Det er mange steg en kan ta for å markedsføre seg selv, og det er spesielt viktig om man eier en mindre bedrift og du ønsker å få litt eksponering i et tøft marked. Ofte er det jo slik at de mest effektive metodene er også ganske dyre, som for eksempel tv-reklame, reklame på sosiale medier som Facebook og Instagram. I hvert fall såpass dyrt at det lønner seg ikke å legge ut en reklame på disse plattformene. Det å finne alternative måter på å markedsføre seg selv kan dermed være en veldig god ide, og noe som åpner ukjente kanaler som tilgang for deg til et nytt marked. Og til det, og mye annet, så kan du kanskje bruke Vistaprint, et selskap som gir deg muligheten til å sette ditt særpreg på bortimot alle mulige produkter, uansett om det er klær, hvitevarer eller om du ønsker å lage et reklameprodukt!

  Informasjon om Vistaprint

  Dette er et selskap med ganske lang erfaring, da det har eksistert helt siden 1995, og med en så lang historie i bransjen så er det jo noe som tilsier at de virkelig vet hva de driver med. Opprinnelig startet de som en bedrift som tilbød markedsføringsløsninger til små bedrifter, fordi det er vanskelig å skille seg ut i mengden. Og en god reklamekampanje kan være helt avgjørende hvorvidt bedriften fortsatt har suksess eller ei. Dette er jo noe som har utvidet seg ganske mye hos Vistaprint, og nå selger de klær med trykk som du velger, og en hel haug av andre kategorier. Så det er ikke lenger bare fokusert rundt markedsføring, men også for personlige gaver eller produkter som du selv bruker. Det er på en måte både en gavebutikk og markedsføringsbedrift i ett, så det er kanskje ikke så rart at de har hatt suksess gjennom årene.

  Hva du kan få hos Vistaprint

  Mer spesifikt så selger de i ulike produktkategorier, som klær og vesker, fotogaver, skilt, etiketter og klistremerker, og en mengde andre i tillegg. De har et bredt utvalg i deres sortiment, og du kan få din personlig touch på bortimot alt du skulle ønske. Behøver du visittkort så kan de hjelpe deg også med det, og de har også begynt å hjelpe kunder med digital markedsføring. Dette er i stor grad en komplett tjeneste som du som kunde kan dra nytte av. Og det gjelder forsåvidt uansett om du er privatkunde eller en kunde som er ute etter hjelp for å utvide bedriften din. To ting på et sted!

  Erfaringer med Vistaprint

  Det er ganske tydelig at Vistaprint har et veldig godt rykte, fordi de hadde rett og slett ikke klart å eksistere så lenge med et dårlig rykte. Samtidig er det slik at mange dårlige erfaringer blir på mange måter glemt bort, selv om de så klart finnes. Dermed er det noe vi ønsker å få vite om, både positive eller negative opplevelser sånn sett, for å virkelig vite hva slags bedrift dette er, og om andre bør bruke de. Skriv inn til oss.


  Reklame for Vistaprint

  Vistaprint
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Vistaprint

  Din rangering

  FAQ

  Er Vistaprint et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Vistaprint. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Vistaprint?

  Vistaprint opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Vistaprint . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!