NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tirendo

  Det å ha gode dekk på bilen er utrolig viktig, uansett bil og uansett hvor du bor. Jo bedre dekk du har, desto sikrere er du på veien, både for deg selv, men også for andre bilister. Og det viktige er å være oppdatert på dekkene dine, for å vite hvordan profilen er, og om de byttes. Om de må de, eller om du bare ønsker å bytte dekkene dine, så er Tirendo et godt alternativ. Her finner du all slags typer dekk, så la oss se hva de har å tilby.

  Om Tirendo

  Det å ha en bil er mye ansvar, og det koster, det vet de fleste voksne, og det kommer som et sjokk på ungdommer som plutselig får ansvaret for det. Det er ikke som en leiebil akkurat, hvor du ikke behøver å bekymre deg altfor mye. Tirendo er et datterselskap av Delticom AG, og er et europeisk e-handelfirma som selger dekk. Det er interessant at de presiserer seg selv som europeiske, men det er kanskje noen lover som tilsier at de må gjøre det. De sier de har de beste teamet bak, både innen IT, dekkspesialister og ekspertteam innen bil. Det høres i det minste ut som en god kombinasjon, og siden de har partnerskap med mange dekkgrossister som lager dekk av høy kvalitet så føler de seg selvsikre nok til å garantere lave priser.

  Hva Tirendo tilbyr

  Det du finner hos Tirendo er en nettbutikk som har veldig mange alternativ i forhold til hvilke dekkprodusenter du er ute etter. Enten det er Continental, Dunlop eller Michelin, så finner du det her. Det er en god korrelasjon der mellom pris og kvalitet, spesielt om du kan litt om dekk og hva du bør forvente. Noe av det mest tiltrekkende er dog at det er et så stort utvalg, av alt mulig som har med dekk å gjøre. Er du ute etter felger finner du også det her, eller kanskje motorsykkeldekk? Du finner sågar tilbehør som motorolje også på Tirendo. Det er jo noe du kan finne overalt, men det å ha det samlet på et sted er en fordel, når du først er i gang med shoppingen din. Om du kjøper hos Tirendo finner du også at de har et partnerskap med over 5000 monteringspartnere over hele Europa, slik at prosessen med å sette på dekkene skal gå enkelt og smidig. Det er mye positivt med Tirendo altså!

  Servicen fra Tirendo

  Med tanke på hvor stort Tirendo er, og folkene bak som har lang erfaring med dette så er det rimelig å forvente god service og et godt produkt. De har full uttelling på Trustpilot, noe som er veldig betryggende og sammenlignet med mange andre sider så er prisene deres rimelige. Det vi dog vil vite er om du har kjøpt fra Tirendo. Og om du har, hvordan dine opplevelser og erfaringer har vært. Vi ønsker å gi folket et så komplett helhetsinntrykk som mulig av Tirendo og det kan du hjelpe oss med. Skriv inn til oss.


  Reklame for Tirendo

  Tirendo
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Tirendo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Tirendo et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Tirendo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Tirendo?

  Tirendo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Tirendo nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!