Tirendo

Alle kundeanmeldelser

Tirendo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Byttdekk
Byttdekk
0 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, og med det i tankene så er det smart å se på dekkene dine og om de er i god nok stand for det som kommer. ...

Logo Dekkonline
Dekkonline
0 Anmeldelser

Nå har tiden kommet igjen for å bytte dekk, og da er det bra å være forberedt. Vinteren kommer veldig fort, og før d...

Logo AVIS
AVIS
0 Anmeldelser

For å være helt ærlig, da jeg var yngre så trodde jeg at Avis var et avisselskap, eller i det minste noe som hadde med...

Logo EasyCarRent | QEEQ.com
EasyCarRent | QEEQ.com
0 Anmeldelser

Det å ha en bil er veldig viktig, nesten uansett hvor man er. Kanskje spesielt på ferie når man ikke er kjent i området, og...

Tirendo

Det å ha gode dekk på bilen er utrolig viktig, uansett bil og uansett hvor du bor. Jo bedre dekk du har, desto sikrere er du på veien, både for deg selv, men også for andre bilister. Og det viktige er å være oppdatert på dekkene dine, for å vite hvordan profilen er, og om de byttes. Om de må de, eller om du bare ønsker å bytte dekkene dine, så er Tirendo et godt alternativ. Her finner du all slags typer dekk, så la oss se hva de har å tilby. 

Om Tirendo
Det å ha en bil er mye ansvar, og det koster, det vet de fleste voksne, og det kommer som et sjokk på ungdommer som plutselig får ansvaret for det. Det er ikke som en leiebil akkurat, hvor du ikke behøver å bekymre deg altfor mye. Tirendo er et datterselskap av Delticom AG, og er et europeisk e-handelfirma som selger dekk. Det er interessant at de presiserer seg selv som europeiske, men det er kanskje noen lover som tilsier at de må gjøre det. De sier de har de beste teamet bak, både innen IT, dekkspesialister og ekspertteam innen bil. Det høres i det minste ut som en god kombinasjon, og siden de har partnerskap med mange dekkgrossister som lager dekk av høy kvalitet så føler de seg selvsikre nok til å garantere lave priser.

Hva Tirendo tilbyr
Det du finner hos Tirendo er en nettbutikk som har veldig mange alternativ i forhold til hvilke dekkprodusenter du er ute etter. Enten det er Continental, Dunlop eller Michelin, så finner du det her. Det er en god korrelasjon der mellom pris og kvalitet, spesielt om du kan litt om dekk og hva du bør forvente. Noe av det mest tiltrekkende er dog at det er et så stort utvalg, av alt mulig som har med dekk å gjøre. Er du ute etter felger finner du også det her, eller kanskje motorsykkeldekk? Du finner sågar tilbehør som motorolje også på Tirendo. Det er jo noe du kan finne overalt, men det å ha det samlet på et sted er en fordel, når du først er i gang med shoppingen din. Om du kjøper hos Tirendo finner du også at de har et partnerskap med over 5000 monteringspartnere over hele Europa, slik at prosessen med å sette på dekkene skal gå enkelt og smidig. Det er mye positivt med Tirendo altså!

Servicen fra Tirendo
Med tanke på hvor stort Tirendo er, og folkene bak som har lang erfaring med dette så er det rimelig å forvente god service og et godt produkt. De har full uttelling på Trustpilot, noe som er veldig betryggende og sammenlignet med mange andre sider så er prisene deres rimelige. Det vi dog vil vite er om du har kjøpt fra Tirendo. Og om du har, hvordan dine opplevelser og erfaringer har vært. Vi ønsker å gi folket et så komplett helhetsinntrykk som mulig av Tirendo og det kan du hjelpe oss med. Skriv inn til oss.


Reklame for Tirendo