NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Spreadshirt

  Vi alle har vår personlige stil, selv om det kan virke som vi alle ser ganske like ut i klærna vi har på oss. Så er det jo også slik at det er vanskelig å finne noe som virkelig er unikt eller som har et særpreg som gjør at man skiller seg litt ut. Det er mye man kanskje kan gjøre for å forandre ting, men på en eller annen måte ender man tilbake på samme plass som man var. Noe man kan forsøke å gjøre er å gjøre noe personalisert. Det betyr at man kanskje ikke kan kjøpe de dyre moteklærne, men ved å bestille et eget trykk på dine klesplagg så er du nesten garantert at det er ingen annen som har det. Da kan det jo være verdt å gi Spreadshirt en sjanse? Utenom klær så tilbyr de andre tjenester også, som vi skal se på her.

  Informasjon om Spreadshirt

  Med et ganske lyst og lett design så skulle man nesten tro at Spreadshirt var et norsk selskap, men det er de ikke. De ble grunnlagt i den tyske byen Leipzig i 2002, og er i dag en av verdens største leverandører og plattformer for bestilling av trykking av klær og annet tilbehør etter ditt ønske. Det er mye gøy man kan ha med en slik tjeneste, og det svarer jo på spørsmålet om hvor folk får t-skjorter med trykk du aldri har sett før. For selv om det er personalisert betyr det ikke at du må betale tusenvis av kroner akkurat. Det er ikke slik at du må bestille på nettet heller, da de har fysiske butikker som du kan handle i. I det hele tatt er det et smart konsept og en god ide, og det er lett å se hvorfor de har hatt så stor suksess.

  Printful vs Spreadshirt Review | Shirt Quality Comparison + Pros & Cons for your POD Business

  Hva du kan kjøpe hos Spreadshirt

  Hovedfokuset ligger altså på klær, og hva du ønsker skal stå på ditt plagg. Du kan gjøre hva du vil med det, så lenge det ikke er av en svært fornærmende natur, som for eksempel om det er rasisme på det, eller lignende. I det hele tatt er det to kategorier, hvor det ene er det du designer selv, og den andre kategorien er ting du kan kjøpe, som er produkter fra designere. Det er kanskje spesielt hjelpsomt når du er i tvil om hva du vil ha, da du kan få litt inspirasjon av andre som gjør dette på en profesjonell måte. Men utenom klær så er det en rekke ting til hjemmet du kan kjøpe, hvor du kan gi det din egen personlige touch. Bare se igjennom deres produktkategorier, det er mange potensielle overraskelser å finne der.

  Fornøyd med deres produkter?
  Spørsmålet stiller vi så klart til de av dere som allerede har handlet hos Spreadshirt, og vi vil gjerne høre fra dere. Del erfaringene deres med oss andre, slik at vi vet mer om vi bør handle hos de eller ei. Hjelp oss med å hjelpe andre!


  Hvordan t-skjortene lages

  Spreadshirt
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Genser

  Hei, jeg kjøpte en designet genser fra spreadshirt og genseren var kul men den kom kjempe lenge etter jeg bestilte den og den passet ikke engang og det betaler jeg 738 kr for. Ikke akseptabelt

  Dør: Aurora Haldorsen Strand27-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Spreadshirt

  Din rangering

  FAQ

  Er Spreadshirt et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Spreadshirt. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Spreadshirt?

  Spreadshirt opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Spreadshirt . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!